karolciaxd.x3
Fanka BB :)
To jest najgorsze że najmnkensze przeziębienie budzi podejrzenie covidaPowiem Wam dziewczyny, że stresuje mnie znowu ta pandemia. Jak byłam przeziębiona to się zastanawiałam, czy to nie covid.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
To jest najgorsze że najmnkensze przeziębienie budzi podejrzenie covidaPowiem Wam dziewczyny, że stresuje mnie znowu ta pandemia. Jak byłam przeziębiona to się zastanawiałam, czy to nie covid.
teraz bardzo dużo ludzi w moim otoczeniu choruje na covid. Wcześniej w ogóle się tym nie przejmowałam, że mogę się zarazić. Teraz boję się kogolokwiel odwiedzać lub zapraszać.To jest najgorsze że najmnkensze przeziębienie budzi podejrzenie covida![]()
Tak i przeszło mi przez myśl, czy nie zrobić testu ale nie chciałam się dodatkowo stresować. Jednak czuje, że nie do końca odblokowały się te górne drogi oddechowe.To jest najgorsze że najmnkensze przeziębienie budzi podejrzenie covida![]()
Nie dziwię się wcale. Ja na zakupy boje się jechać nawet.teraz bardzo dużo ludzi w moim otoczeniu choruje na covid. Wcześniej w ogóle się tym nie przejmowałam, że mogę się zarazić. Teraz boję się kogolokwiel odwiedzać lub zapraszać.
Z jednej strony test dałby ci odpowiedź czy to faktycznie covid No ale z drugiej strony byś się stresowała gdyby nie daj Boże to był faktycznie on. A miałaś jakieś inne dolegliwości poza przeziębieniem? Ja jak chorowałam na covid to straciłam węch i smak, mialam gorączkę.Tak i przeszło mi przez myśl, czy nie zrobić testu ale nie chciałam się dodatkowo stresować. Jednak czuje, że nie do końca odblokowały się te górne drogi oddechowe.
To, że Twoja wizyta jest wpisana na nfz a była prywatnie, to świadczy tylko o jednym - maja kontakt z nfz i wpisali cie w system, co to znaczy ?Nie wiem, czy zwróciłyście uwagę, ale już też chyba funkcjonuje ten rejestr ciąż. Weszłam dziś na pacjent.gov, by ściągnąć kod do recepty, a tam już prywatne wizyty wpisane mimo, że do tej pory żadna moja wizyta u ginekologa nie była w systemie, bo nie była na NFZ. W tym kraju serio teraz strach tracić ciążę z jakichkolwiek powodów
Jeszcze jaBędę ponawiać co jakiś czas listę, więc proszę sprawdzajcie tą najnowszą co dodam, myślę żebyśmy przeczekały do poniedziałku bo przez weekend niektóre dziewczyny mają inne zajęcia, co wy na to?
Aktualizacja
lista:
@Euforia0204
@niunia2324
@Luni
@Lily2389
@kosik_3
@Septemberka
@d0mi
@Atramentowa
@Majena94
@Rachelita
@wezsietatatooo
@Paulina ❤
@cosmolady
@milusia83
@Ada_M
@Ankosik
@Mikkka123
@Nelka85
@holenderka92
@Estuś
@MamaR
@Peauela
@bejbi002
@kaaarii
@Anulaa88
@Zuza30
@rikipatyki
@eleonora7
@Nelka85
@Patrycja899
@MyssaMiki
@Anasta07
@madzialena14
@elysia141
@Kinia009
@Pauli_BE
@AngMarie
@Klaudeczka94
@KikaRika
@la_mariquita
@Ula1234
@ŚliwkaWęgierka
@Pianka
@Wrzesniowa
@ona919191
@Wieczniespozniona
@annmik1
@Sylwiakp
Ponawiam, kogo nie ma to dajcie znać to wpisze, terminy wypiszemy sobie już na zamkniętym forum
Extra, mój brat Piotrek miał być Małgosią, jak mama wrocila z nim ze szpitala i go przedstawiła: to Twoj brat Piotruś, to ja podobno powiedziałam dobrze, ale teraz przynieś MałgosięWprowadzając trochę żartu, ja miałam nazywać się Maciek. Mama do dnia porodu myślała że będę chłopcem. Jak okazało się że jestem jednak dziewczynką rodzice byli w szoku u jie mogli się zdecydować. Imię wybrał mi dziadek i tak poustawiał rodziców że wyszło na jego wybórbyłam ukochaną wnuczką, wszędzie mnie zabiegał.
Jeszcze ja @Alexa607Będę ponawiać co jakiś czas listę, więc proszę sprawdzajcie tą najnowszą co dodam.
Aktualizacja
lista:
@Euforia0204
@niunia2324
@Luni
@Lily2389
@kosik_3
@Septemberka
@d0mi
@Atramentowa
@Majena94
@Rachelita