Evela.6
Fanka BB :)
Przyjmuje 0.4 a mam w domu w PL chyba ze 3opakowania 0.6 jeśli któraś by potrzebowała bo będę raczej w pl za 2tyg .Jaka dawke heparyny przyjmujesz
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przyjmuje 0.4 a mam w domu w PL chyba ze 3opakowania 0.6 jeśli któraś by potrzebowała bo będę raczej w pl za 2tyg .Jaka dawke heparyny przyjmujesz
Ja też 0.4 zobaczymy teraz po wizycie czy zostaje przy tej dawce czy podwyższamy.Przyjmuje 0.4 a mam w domu w PL chyba ze 3opakowania 0.6 jeśli któraś by potrzebowała bo będę raczej w pl za 2tyg .
Ja mam wpisane mimo, że chodzę prywatnie, ale już ktoś wspominał, że to może być strategia lekarza, by mu się to liczyło jakoś tam na NFZJa w poprzedniej ciąży dostałam książki z serii " Ciężarówka przez 9 miesięcy :-)
Myślę, że dużo zależy od pracodawcy i oddziału ZUSu. Będzie dobrze.
Ooo dobrze wiedzieć :-)
Ooo, ale to pewnie tylko wizyty na fundusz czy prywatne też?
Z OM czy od zapłodnienia ?I czujesz juz cos? Ja 4+5 i raczej nic.
Ja mam wpisane mimo, że chodzę prywatnie, ale już ktoś wspominał, że to może być strategia lekarza, by mu się to liczyło jakoś tam na NFZ
Nie ma jeszcze rejestru. Rejestr ma ruszyć w lipcu. Moze wczesniej zaczeli wpisywać by zobaczyć jak to będzie praktykowane.Myślę, że to bardziej chodzi o ten rejestr ciąż.
Nie ma jeszcze rejestru. Rejestr ma ruszyć w lipcu. Moze wczesniej zaczeli wpisywać by zobaczyć jak to będzie praktykowane.
I co wtedy jeśli ktoś zachce zakończyć ciąże to będzie musiał się tłumaczyć ?Myślę, że to bardziej chodzi o ten rejestr ciąż.