Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
To co ja zacznę.... Przeniosłam wizytę na dzisiaj u innego ginekologa i jestem przeszczesliwa dostałam euthyrox 50 bo mam wysokie anty tpo a tamta gin nie dała mi leków.. Dzisiaj jestem z usg wynika 6+0wedlug apki 6+4.
Moje 3.5mm szczęścia serduszko bije 160/min Jezu jaka ulga... Trzymam kciuki za wszystkie wizyty.....
bardzo się cieszęTo co ja zacznę.... Przeniosłam wizytę na dzisiaj u innego ginekologa i jestem przeszczesliwa dostałam euthyrox 50 bo mam wysokie anty tpo a tamta gin nie dała mi leków.. Dzisiaj jestem z usg wynika 6+0wedlug apki 6+4.
Moje 3.5mm szczęścia serduszko bije 160/min Jezu jaka ulga... Trzymam kciuki za wszystkie wizyty.....
U mnie póki co 2 koszmary były, ale codziennie mi się coś śni i te sny są bardzo szczegółowe i takie realne [emoji16]Dziewczyny! Jak tam Wasze sny? U mnie królują same koszmary ale podobno to w ciąży normale[emoji2368][emoji85]
Dziewczyny! Jak tam Wasze sny? U mnie królują same koszmary ale podobno to w ciąży normale![]()
Dziewczyny! Jak tam Wasze sny? U mnie królują same koszmary ale podobno to w ciąży normale![]()