kaaarii
Fanka BB :)
Ja nie pomogę bo się nie znam na tych jednostkach.Załamałam się beta 18.01 196, dzisiaj 97,8. Co prawda robiłam w innym laboratorium i poprzednio jednostki mIU/ml teraz U/I ale to chyba bez znaczeni a
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja nie pomogę bo się nie znam na tych jednostkach.Załamałam się beta 18.01 196, dzisiaj 97,8. Co prawda robiłam w innym laboratorium i poprzednio jednostki mIU/ml teraz U/I ale to chyba bez znaczeni a
Załamałam się beta 18.01 196, dzisiaj 97,8. Co prawda robiłam w innym laboratorium i poprzednio jednostki mIU/ml teraz U/I ale to chyba bez znaczeni a
Ja w poprzedniej ciąży też leczylam kanałowo, nawet aparat na zęby zakładałamja chodziłam cała poprzednia ciążę, teraz też chodzę, w tamtym tygodniu miałam lecz kanałowe (tylko zdjęcia nie można, ale akurat miałam robione chwilę przed ciąża)
mlU jest 1000 razy mniejsze niż U więc to musisz przeliczyćZałamałam się beta 18.01 196, dzisiaj 97,8. Co prawda robiłam w innym laboratorium i poprzednio jednostki mIU/ml teraz U/I ale to chyba bez znaczeni a
Załamałam się beta 18.01 196, dzisiaj 97,8. Co prawda robiłam w innym laboratorium i poprzednio jednostki mIU/ml teraz U/I ale to chyba bez znaczeni a
mlU jest 1000 razy mniejsze niż U więc to musisz przeliczyć
Jesteś pewna, że oznaczyłaś beta hcg? Moze to ta beta do pappa przez przypadekNormy i na jednej i na drugiej są właśnie takie same
mIU/mL jest równe IU/LmlU jest 1000 razy mniejsze niż U więc to musisz przeliczyć