Patrycja899
Fanka BB :)
Ok teraz przyuważyłam, że tam jest IU/l a nie IU/ml. SorrymIU/mL jest równe IU/L
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ok teraz przyuważyłam, że tam jest IU/l a nie IU/ml. SorrymIU/mL jest równe IU/L
Jak masz możliwość to spróbuj może zrobić betę jeszcze raz w tym pierwszym laboratoriumTakie mam wyniki. Chciałabym żeby te jednostki były tak przeliczane jak pisze ktoś wyżej, ale raczej w to wątpię bo zakresy są takie same
Takie mam wyniki. Chciałabym żeby te jednostki były tak przeliczane jak pisze ktoś wyżej, ale raczej w to wątpię bo zakresy są takie same
Ja właśnie też za dwa tygodnie zakładamJa w poprzedniej ciąży też leczylam kanałowo, nawet aparat na zęby zakładałam![]()
wynik i tak będzie dopiero jutro a o 10:40 mam wizyte u ginekologaJak masz możliwość to spróbuj może zrobić betę jeszcze raz w tym pierwszym laboratorium
Rozumiem, trzymaj sięwynik i tak będzie dopiero jutro a o 10:40 mam wizyte u ginekologa
A może podjedź sprawdzić na IP?wynik i tak będzie dopiero jutro a o 10:40 mam wizyte u ginekologa
A nie ma podanego numeru telefonu do tego laboratorium , żeby zapytać o te jednostki ?Tylko dziwna jest ya jednostka U/l