Carolina123
Fanka BB :)
Nie odbierają
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Załamałam się beta 18.01 196, dzisiaj 97,8. Co prawda robiłam w innym laboratorium i poprzednio jednostki mIU/ml teraz U/I ale to chyba bez znaczeni a
laboratoria stosuja te jednostki jako zamiennik i obie sa sobie rowneEhhh, podstawowa zasada : przyrost bety sprawdzamy zawsze w jednym, tym samym laboratorium
Ale dziwne że mimo innych jednostek normy są w sumie takie samew sumie wychodzi jakby nie miało to znaczenia
![]()
Uff!!!Dodzwoniłam się. Nie można porównać tych wyników każde lab ma inne jednostki nie da się przeliczyć nie da się porównać. Po co ja polazłam do innego laboratorium
Czekaj do jutra na wizyte <3Dodzwoniłam się. Nie można porównać tych wyników każde lab ma inne jednostki nie da się przeliczyć nie da się porównać. Po co ja polazłam do innego laboratorium
Dodzwoniłam się. Nie można porównać tych wyników każde lab ma inne jednostki nie da się przeliczyć nie da się porównać. Po co ja polazłam do innego laboratorium