Rachelita
Fanka BB :)
Moje spadłoDziewczyny jak w ogole u Was z libidem? Ja mam wrazenie, ze rozniesie mnie od srodka, ale gdzies tam strach z tylu glowy jest, do tego doszly od dwoch dni bole podbrzusza i staram sie na maksa chamowac...![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Moje spadłoDziewczyny jak w ogole u Was z libidem? Ja mam wrazenie, ze rozniesie mnie od srodka, ale gdzies tam strach z tylu glowy jest, do tego doszly od dwoch dni bole podbrzusza i staram sie na maksa chamowac...![]()
Dziewczyny jak w ogole u Was z libidem? Ja mam wrazenie, ze rozniesie mnie od srodka, ale gdzies tam strach z tylu glowy jest, do tego doszly od dwoch dni bole podbrzusza i staram sie na maksa chamowac...![]()
Mam siostrę o 15 lat młodszą. Niestety dopiero od niedawna budujemy sobie nową relację. Wyorowadziłam się z domu jak ona miała 7 lat i ona ledwo pamięta te czasy jak mieszkaliśy pod jednym dachem.Myślę, że tak duża różnica może być dla nastolatka dobrym doświadczeniem, może to mu pomoże w dorosłym życiu być dobrym tatą? U nas będzie różnica 15 i 9 lat![]()
W samochodzie mnie najgorzej boli brzuch. Jakoś się tak napinam, czy to ta pozycja ale to tylko jak jestem za kierownicą.oj mnie też strasznie ciągnie. Tak jakby trochę zakwasy, ale nie aż tak, taki trochę dyskomfort. Myślałam że ja coś wymyślam. Dzisiaj sporo siedzialam za kierownicą to nie dość że ciągnięcie, to jeszcze takie spięcie brzucha czułam.
Nigdy...Cudownie! Ja mam następną wizytę w środę i oczywiście znowu stres...to już będzie 8t6d z OM... Czy kiedykolwiek przestaniemy się stresować tymi wizytami?
Czysto teoretycznie i matematycznie patrząc na tą jednostkę, która jest stosunkiem IU do L powinno to być dokładnie to samo. To tak jak to samo to będzie 1/100 i 0,01/1mIU/mL jest równe IU/L
U mnie teraz wynosi 0 xdDziewczyny jak w ogole u Was z libidem? Ja mam wrazenie, ze rozniesie mnie od srodka, ale gdzies tam strach z tylu glowy jest, do tego doszly od dwoch dni bole podbrzusza i staram sie na maksa chamowac...![]()
Dziewczyny jak w ogole u Was z libidem? Ja mam wrazenie, ze rozniesie mnie od srodka, ale gdzies tam strach z tylu glowy jest, do tego doszly od dwoch dni bole podbrzusza i staram sie na maksa chamowac...![]()
Ja mam zakaz więc dobrze ze mojego nie maDziewczyny jak w ogole u Was z libidem? Ja mam wrazenie, ze rozniesie mnie od srodka, ale gdzies tam strach z tylu glowy jest, do tego doszly od dwoch dni bole podbrzusza i staram sie na maksa chamowac...![]()
My narazie zakaz przez plamienia, ale chyba też za bardzo się stresujemy co zobaczymy w środę na USG, więc w sumie zeszło to na najniższy poziom hierarchiiDziewczyny jak w ogole u Was z libidem? Ja mam wrazenie, ze rozniesie mnie od srodka, ale gdzies tam strach z tylu glowy jest, do tego doszly od dwoch dni bole podbrzusza i staram sie na maksa chamowac...![]()
Jeszcze gorzej niż było, poziom -trylion. Wiecznie mi niedobrzeDziewczyny jak w ogole u Was z libidem? Ja mam wrazenie, ze rozniesie mnie od srodka, ale gdzies tam strach z tylu glowy jest, do tego doszly od dwoch dni bole podbrzusza i staram sie na maksa chamowac...![]()
Wielkie tłuste zero.Dziewczyny jak w ogole u Was z libidem? Ja mam wrazenie, ze rozniesie mnie od srodka, ale gdzies tam strach z tylu glowy jest, do tego doszly od dwoch dni bole podbrzusza i staram sie na maksa chamowac...![]()