Ankosik
Fanka BB :)
No dobra w takich miejscach zima może byćWitamja pozdrawiam z urlopu ze śnieżnego Zakopanego ❄❄❄🏔
Wczoraj wchodziliśmy na pieszo na morskie oko i dzisiaj już czuję, ze był to duży wysiłek, mam zakwasy![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No dobra w takich miejscach zima może byćWitamja pozdrawiam z urlopu ze śnieżnego Zakopanego ❄❄❄🏔
Wczoraj wchodziliśmy na pieszo na morskie oko i dzisiaj już czuję, ze był to duży wysiłek, mam zakwasy![]()
Dziewczyny, ja to mam inną zagwozdke. TSH 4.55. dostałam euthyrox 50tke (Ft3 i Ft4 w normie). I pytanie, jak to u Was wygląda? Też macie problem? 6 tydzień ciąży.
Taak, jest pięknie!Ale pięknie!
Ale pięknie, zazdro !!Witamja pozdrawiam z urlopu ze śnieżnego Zakopanego ❄❄❄🏔
Witamja pozdrawiam z urlopu ze śnieżnego Zakopanego ❄❄❄🏔
Zapraszany w nasze polskie góryAle mega! Zazdroszczę! My planujemy jakiś maly wypad w mój urodzinowy weekend za dwa tygodnie, ale w Irlandii nie mamy pięknych gór i śniegu![]()
mój już ma drzemkę [emoji3059]Jeszcze nie ma 10 a ja już się modle, aby moje dziecko poszło spać, taka zmęczona już jestem
U nas jedna, ale długa 2-3hmój już ma drzemkę [emoji3059]
ale my jeszcze na dwóch