staraczka_22
Fanka BB :)
Ja dzisiaj dokładnie tak jak Ty 5+4.Hej,
U mnie 5+4 i robiłam betę i progesteron dziś. Czekam na wyniki. Przy pierwszej becie ok 80 mlU zbadałam progesteron i był 23. Jak odbiorę wyniki to dam znać.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja dzisiaj dokładnie tak jak Ty 5+4.Hej,
U mnie 5+4 i robiłam betę i progesteron dziś. Czekam na wyniki. Przy pierwszej becie ok 80 mlU zbadałam progesteron i był 23. Jak odbiorę wyniki to dam znać.
Aż jestem ciekawa, ile ja teraz mam. 31.12 miałam 333.Póki co mam betę na progesteron muszę poczekać jeszcze - 32689,30 mIU/ml.
27.12 miałam niecałe 800, kalkulator pokazuje średni dwudniowy przyrost na poziomie 95 %. Ja sprawdzam betę bo jestem raczej z tych panikujących. Moja siostra miała dwie pozamaciczne, a przy drugiej niestety pękł jej jajowód i trzeba było usunąć jajnikAż jestem ciekawa, ile ja teraz mam. 31.12 miałam 333.
A kiedy masz pierwsza wizytę u gin?27.12 miałam niecałe 800, kalkulator pokazuje średni dwudniowy przyrost na poziomie 95 %. Ja sprawdzam betę bo jestem raczej z tych panikujących. Moja siostra miała dwie pozamaciczne, a przy drugiej niestety pękł jej jajowód i trzeba było usunąć jajnikByła w stanie zagrożenia życia i bardzo mocno to przeżyłam dlatego teraz chucham i dmucham
![]()
Miałam 4.01, ale był tylko pęcherzyk. Wiem za to już, że ciąża jest w macicy i to już duża ulga. Z usg wynikało, że równo 5 tc. Kolejna 18.01.A kiedy masz pierwsza wizytę u gin?
I jaJa dzisiaj dokładnie tak jak Ty 5+4.
Tak ja tez po wizycie jak zobaczyłam pęcherzyk z YS to odetchnęłam z wielką ulgą, że jest w macicy.Miałam 4.01, ale był tylko pęcherzyk. Wiem za to już, że ciąża jest w macicy i to już duża ulga. Z usg wynikało, że równo 5 tc. Kolejna 18.01.