reklama

Wrześniowe mamy 2022

reklama
Ja tez, ale czuje ze od wczoraj sie to wzmogło, głowa na szczęście nie boli, ale uczucie mdłości w ogóle nie odpuszcza, do tego ja nie zjem co 2,3 godz. to głód wręcz wywołuje już odruch wymiotny.
Jak ja to ogarnę w pracy, żeby się nikt nie zorientował 🤔😉
Mam to samo, siedzę właśnie w pracy. Kupiłam sobie ciastka z ziarnami i podjadam, nie mogę dopuścić do głodu bo będzie źle 😅 A pierwsze co dzisiaj zrobiłam jak wstałam to zjadłam śniadanie i dużo pije. Ehh, mam nadzieje że nie zacznę szybko tyć 😊

Dziewczyny tak podpytam :)
Kiedy planujecie iść na L4? A może już jesteście? Może ktoś ma pracę biurową?
Ja akurat taką mam i chciałabym jak najdłużej, ale nie wiem czy dam radę. Dopiero co zmieniłam pracę i niedawno podpisałam umowę i tak sie stało, że akurat trafił się dzidziuś. Chciałabym przwpracować jak najdłużej, bo też nie chce wyjść na taką, co przychodzi i zaraz zachodzi w ciążę i idzie. Chociaż z drugiej strony nie wiem ile wytrzymam 🤷‍♀️
Jak to jest z Wami?

reklama
Dziewczyny tak podpytam :)
Kiedy planujecie iść na L4? A może już jesteście? Może ktoś ma pracę biurową?
Ja akurat taką mam i chciałabym jak najdłużej, ale nie wiem czy dam radę. Dopiero co zmieniłam pracę i niedawno podpisałam umowę i tak sie stało, że akurat trafił się dzidziuś. Chciałabym przwpracować jak najdłużej, bo też nie chce wyjść na taką, co przychodzi i zaraz zachodzi w ciążę i idzie. Chociaż z drugiej strony nie wiem ile wytrzymam 🤷‍♀️
Jak to jest z Wami?
Ja niestety już jestem na L4 z uwagi na te plamienie z 3 stycznia (no i poronienie w tamtym roku). Mam też nakaz odpoczynku i leżenia.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry