Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mam te sameJa mam na razie az 3 zainstalowane nie wiem którą wybiorę
Ciąża +
Preglife
HiMommy!
W ciąża+ jest fajnie pokazana aktualna wielkość zarodka (można wybrać z 3 różnych opcji do porównania - wg zwierząt, owoców oraz słodyczy)
omg ale superrrrDziewczyny, ja po USGjest serduszko
Wg OM 6+6, wg USG 6+3 , także śmiało możecie mnie na 3.09 wpisać w listę.
Jezu ale się cieszę !
Tak się dziś denerwowałam że nie mogłam nic w pracy zrobić, ciągle mnie mdliło i bolał brzuch do tego ręce mi się trzęsły![]()
Ja szczerze już mam dosyć.
Przy pierwszej ciąży też miałam krwotoki po których dzidziuś żył do 13-ego tygodnia. Później poronienie zatrzymane. Teraz znów krwotoki wielkie. Dzidziuś żyje- to się czuje. Ale spokoju nie mam, znów będzie to samo. Znów ta piep* krew, a raczej potok! Dość mam tego. Chyba mi po prostu nie jest pisane urodzić. Patrze na te wszystkie dziewczyny, które ciąże przechodzą spokojnie, cieszą się nią. A ja znów mam ten sam scenariusz przed oczami.
Na prawdę byłam u wielu lekarzy ginekologów i wszyscy załamują ręcę. Nikt nie wie skąd krwawienie. ŻADEN. Krwawie z nikąd. MASAKRA!
Myślałaś o tym aby zgłosić się do szpitala?Ja szczerze już mam dosyć.
Przy pierwszej ciąży też miałam krwotoki po których dzidziuś żył do 13-ego tygodnia. Później poronienie zatrzymane. Teraz znów krwotoki wielkie. Dzidziuś żyje- to się czuje. Ale spokoju nie mam, znów będzie to samo. Znów ta piep* krew, a raczej potok! Dość mam tego. Chyba mi po prostu nie jest pisane urodzić. Patrze na te wszystkie dziewczyny, które ciąże przechodzą spokojnie, cieszą się nią. A ja znów mam ten sam scenariusz przed oczami.
Na prawdę byłam u wielu lekarzy ginekologów i wszyscy załamują ręcę. Nikt nie wie skąd krwawienie. ŻADEN. Krwawie z nikąd. MASAKRA!
Heparyna+ 3x duphaston.A bierzesz jakieś leki?
W szpitalu w poprzedniej ciąży byłam 3 razy. 3 razy mnie odesłali z kwitkiemMyślałaś o tym aby zgłosić się do szpitala?
Dla mnie to po prostu niewiarygodne, ze można tak zostawić pacjentkę samą sobie. Strasznie mi przykro.W szpitalu w poprzedniej ciąży byłam 3 razy. 3 razy mnie odesłali z kwitkiem
Lekarz mój powiedział, że jestem obstawiona lekami i tylko zależy już wszystko od organizmu.