holenderka92
Fanka BB :)
dokladnie tak ja ja4t+4d
U mnie transfer 5-dniowego mrozaka 29go grudnia więc termin wypada na 16go września.
Dzisiejsze wyniki
Estradiol 254.7
Progesteron 13.32
Beta 1004
Pierwsza wizyta 25go stycznia (6t+4d)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
dokladnie tak ja ja4t+4d
U mnie transfer 5-dniowego mrozaka 29go grudnia więc termin wypada na 16go września.
Dzisiejsze wyniki
Estradiol 254.7
Progesteron 13.32
Beta 1004
Pierwsza wizyta 25go stycznia (6t+4d)
Olali mnie nawet w 13 tygodniu. Lekarz powiedział nawet: po co Pani tu przyjechała? Czy Pani nie rozumie, że albo Pani utrzyma jakimś cudem, albo poroni.Dla mnie to po prostu niewiarygodne, ze można tak zostawić pacjentkę samą sobie. Strasznie mi przykro.
Pamiętam jak bratowa była w szpitalu,na samym początku ciąży wlasnie z krwawieniami, było na sali kilkanaście babeczek, każda z krwawieniami z różnych powodów, dlatego tak dopytuję o ten szpital, wiesz chodzi też o Twoje zdrowie.
To odsyłanie z kwitkiem mnie poraziło, zwłaszcza, że piszesz o mocnych krwawieniach, po prostu nie pojmuje![]()
Czyli to jakiś jełop był po prostuOlali mnie nawet w 13 tygodniu. Lekarz powiedział nawet: po co Pani tu przyjechała? Czy Pani nie rozumie, że albo Pani utrzyma jakimś cudem, albo poroni.
Tak serio powiedział. Od tamtwj pory jezdzenie na SOR jest dla mnie bezsensowne.
Też tak myślę... Niektórzy lekarze mają zlewające podejście czyli bo innym się zdarza to czemu tobie ma się nie zdarzyćCzyli to jakiś jełop był po prostua nie lekarz.
Rozumiem, ze nie masz wyboru jeśli chodzi o szpital w Twoim miejscu zamieszkania?
Ale jeśli masz, to usilnie będę Cie namawiać żebyś jeszcze o tym pomyślała.
Tak zgadzam się!!Też tak myślę... Niektórzy lekarze mają zlewające podejście czyli bo innym się zdarza to czemu tobie ma się nie zdarzyćtak jak koleżanka wyżej napisała jeśli masz możliwość podjedź do innego szpitala i powiedz że wymagasz wszystkich możliwych badań w tym kierunku a jeśli źle cię potraktują to powiedz że jesteś pacjentką i żeby cię nie traktowali jak ***** i że znasz swoje prawa
musisz walczyć , bądź silna
![]()
Mocne bóle głowy i zawroty głowy. W pierwszy dzień pojawienia się objawów mocne wymioty przez cały dzień. Spałam z przerwami na wymiotyGratulacje!!!
Jakie objawy miałaś przy SM?
Ja dostałam euthyrox dopiero w ciąży, bo TSH lekko za wysokie. Jedna tabletka dziennie. Nigdy nie byłam u endokrynologa, ale potem mam iść.Ja biorę euthyrox, ale jestem pod opieką endokrynologa i badania TSH i FT4 robię co 3 tygodnie.
DziękujęO rany współczujemocno, mam nadzieję, że będziesz w dobrej formie i w dobrym zdrowiu jeszcze przez wiele, wiele lat
Gratuluję !!!Dziewczyny, jestem po wizycie.dzidziuś ma 1cm długości i wielkościowo mierzy 7t1d (a dziś wg OM jest 6t5d). Serduszko tez bije
![]()
Również bardzo gratulujęDziewczyny, ja po USGjest serduszko
Wg OM 6+6, wg USG 6+3 , także śmiało możecie mnie na 3.09 wpisać w listę.
Jezu ale się cieszę !
Tak się dziś denerwowałam że nie mogłam nic w pracy zrobić, ciągle mnie mdliło i bolał brzuch do tego ręce mi się trzęsły![]()
Termin z USG mam na 5.09Dziewczyny to dawajcie znać jakie macie terminy to powpisuję nas na listę![]()