Klaudeczka94
Fanka BB :)
Dziewczyny a czy miewacie bóle brzucha/podbrzusza i takie jakby lekkie skurcze. Ja co jakiś czas , najczęściej w nocy mam takie kilku- kilkunastominutowe bóle brzucha z lekkimi skurczami . I zastanawiam się czy to Ok.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Tak, to całkiem normalne, rozciąga się macica żeby pomieścić pęcherzyk. Przy pierwszej ciąży jak takie coś poczułam to byłam na 100 procent pewna, że zaczyna mi się miesiączka i nawet tabletkę przeciwbólową wzięłamDziewczyny a czy miewacie bóle brzucha/podbrzusza i takie jakby lekkie skurcze. Ja co jakiś czas , najczęściej w nocy mam takie kilku- kilkunastominutowe bóle brzucha z lekkimi skurczami . I zastanawiam się czy to Ok.
Ja mam tak jak na okres trochę bólDziewczyny a czy miewacie bóle brzucha/podbrzusza i takie jakby lekkie skurcze. Ja co jakiś czas , najczęściej w nocy mam takie kilku- kilkunastominutowe bóle brzucha z lekkimi skurczami . I zastanawiam się czy to Ok.
Ja zrobiłam progesteron dodatkowo i tsh.Dziewczyny jakie badanie robiłyście oprócz Bety? Poszłam dziś na powtórne po 48h, nie mogłam sobie przypomnieć nazwy badania tego drugiego a panie mówią że one nie wiedzą jakie się robi badanie w ciąży na p (tyle pamiętałam) ...czytała mi pani całą listę i wybrałam progesteron i nie wiem czy dobrze
O tak, tak to taki ból podobny do zbliżającej się @. Ja dość ciężko przechodziłam zawsze @ i tak samo dzień przed tym jak miała przyjść bardzo bolał mnie brzuch i byłam w 100 % przekonana , że to ona , a tu jednak dwie kreseczkiTak, to całkiem normalne, rozciąga się macica żeby pomieścić pęcherzyk. Przy pierwszej ciąży jak takie coś poczułam to byłam na 100 procent pewna, że zaczyna mi się miesiączka i nawet tabletkę przeciwbólową wzięłam![]()
Tak, u mnie też się pojawiają kilka razy dziennie. Trwają tak do 10 sekund max.Dziewczyny a czy miewacie bóle brzucha/podbrzusza i takie jakby lekkie skurcze. Ja co jakiś czas , najczęściej w nocy mam takie kilku- kilkunastominutowe bóle brzucha z lekkimi skurczami . I zastanawiam się czy to Ok.
O tak , tak kłują jakby . A kilka dni przed terminem @ to całymi dniami mnie bolały .A pobolewaja Was tez jajniki?
Mnie tez nie przeszkadzasz nic a nic! Chyba najlepiej zapytać kogos kto jest już w ciązy. Przykro mi, że spotkałaś się tu aż z takim brakiem empatii.Te ktore ze mna pisały, trzymajcie sie kochane, dziekuje za wsparcie które ostatnio bardzo potrzebowalamtutaj bardzo fajna byla atmosfera za co wam z calego serca dziekuje.
Nie chce robić dramy wiec znikam, nie bede wam juz zawadzać
Zdecydowanie za wczesniej na watek zamknięty. Przeciez nikt nie pozna Twogo dziecka przez zdjęcie USG spokojnie mozna wstawiac tu na watek.tak racja!myślałam o tym, żeby za np. 3 tygodnie- miesiac stworzyc już zamknięta grupe, gdzie będziemy mogły dodawac zdj usg itd
![]()
Czasem takA pobolewaja Was tez jajniki?![]()
Tydzień temu miałam bóle podbrzusza i typowy dla miesiączki śluz i myślałam już no fajnie, zbliża się okres.A pobolewaja Was tez jajniki?![]()