Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
To musi być cudowne uczucie usłyszeć serduszkoHej! Jestem po wizycie! Słyszałam serce…. Kocham…. Ciąża dość zagrożona niestety, lekarz mówił, że będziemy się cieszyć w 20 tygodniu…. Potrzeba duuużo cierpliwości… termin 04.09, można wpisać na listę![]()
Trzymam kciuki za wizytę!Dlatego ja Zbadałam 5.01 i 7.01 i teraz tylko czekam na usg... I tak stresuje się nieziemsko a wizyta już jutro wieczorkiem
będzie to 6+4 wg mnie wiec już powinno być serduszko. Póki co wszystkie objawy ciążowe mnie dopadły łącznie ze zgagą GratulacjeHej! Jestem po wizycie! Słyszałam serce…. Kocham…. Ciąża dość zagrożona niestety, lekarz mówił, że będziemy się cieszyć w 20 tygodniu…. Potrzeba duuużo cierpliwości… termin 04.09, można wpisać na listę![]()
Haha Będziemy przebierać nogami razemTrzymam kciuki za wizytę!
@Estuś tak! Idę też, 2.02będzie to 6+4 wg mnie wiec już powinno być serduszko. Póki co wszystkie objawy ciążowe mnie dopadły łącznie ze zgagą
A to znaczy że będzie już do końca ciąży ze mną. Plus taki ze dzieci z czuprynami mi się rodzą w nagrodę
![]()
Hej dziewczyny! To ja od spadku bety, jestem po wizycieJeśli było to robione w tym samym laboratorium to niestety raczej oznacza nadchodzące poronienie.
Jeśli w innym, jest szansa że jest ok bo mają inną wartości, inny sprzęt.
Cudowne wieści... Będzie dobrzeHej dziewczyny! To ja od spadku bety, jestem po wizyciejuż wiem dlaczego lekarz ma opinie 5, cudowny człowiek. A więc mówi że niepotrzebnie robiłam powtórke bety bo na tak wczesnym okresie może raz spadac raz rosnąć, pęcherzyk jest, ok. 4-5 tygodni, narazie za mało żeby coś ocenić, mam przyjść za tydzień zobaczyć czy urosnął , mam być dobrej myśli
Zobacz załącznik 1356794
Masz do picia glukoze juz?Ja dziś byłam na wizycie (wczoraj miałam tylko USG, tak to wygląda w Medicover) pani dr dała mi badania do zrobienia, w tym moje ulubione: test glukozy
ale dostałam też na progesteron ze względu na poprzednie biochemiczne i ogólnie jak powiedziałam że mam duuuze mdłości to pani dr się ucieszyła bo to dobry znak
w piątek robię badania, zobaczymy jak to ten przeklęty cukier wyjdzie
![]()
Cudowne wieści!!!Hej dziewczyny! To ja od spadku bety, jestem po wizyciejuż wiem dlaczego lekarz ma opinie 5, cudowny człowiek. A więc mówi że niepotrzebnie robiłam powtórke bety bo na tak wczesnym okresie może raz spadac raz rosnąć, pęcherzyk jest, ok. 4-5 tygodni, narazie za mało żeby coś ocenić, mam przyjść za tydzień zobaczyć czy urosnął , mam być dobrej myśli
Progesteron mam wysoki więc lekarz mówi że powinno być dobrze, ale się okaże
Zobacz załącznik 1356794
Wspaniała informacjaHej dziewczyny! To ja od spadku bety, jestem po wizyciejuż wiem dlaczego lekarz ma opinie 5, cudowny człowiek. A więc mówi że niepotrzebnie robiłam powtórke bety bo na tak wczesnym okresie może raz spadac raz rosnąć, pęcherzyk jest, ok. 4-5 tygodni, narazie za mało żeby coś ocenić, mam przyjść za tydzień zobaczyć czy urosnął , mam być dobrej myśli
Progesteron mam wysoki więc lekarz mówi że powinno być dobrze, ale się okaże
Zobacz załącznik 1356794