reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2022

Dziewczyny czy wy tez tak szybko się denerwujecie ja od kilku dni jakbym straciła moc porozumienia z moim dramat wszystko mnie irytuje 😂
Ja mam od lekarza L4 i zalecenia większego odpoczywania i leżenia . Mój mąż tak przybrał sobie do głowy , że dzisiaj chciał mnie przebierać z piżamy w normalnie ciuchy bo „ pani w aptece jak kupował luteinę i duphaston zagadala go i powiedziała , że w takim wypadku nie powinnam w ogóle ani trochę podnosić rak do góry „ , najchętniej chyba kupiłby mi pieluchy albo nocniczek żebym nie chodziła do toalety także ja ze swoim ledwo wytrzymuje….

reklama
Hej dziewczyny 🙂 ja leżę dopiero (juz) 2 dzień tak jak gin mi kazała . Wczoraj wzięłam pierwsza dawkę duphastonu i luteiny i w nocy nie miałam juz w ogóle bólów brzucha, nie mówiąc juz o tych lekkich skurczach , uplawow tez poki co nie mam , ale w głowie nadal mam najczarniejsze scenariusze . Zwariuje do 26.01 .
Ja też do 27 dzisiaj lekkie bóle brzucha ape mam luteinę.. Więc trochę pomaga a w głowie pełno myśli

O tak , nigdy sobie nie zdawałam sprawy ile to wszystko kosztuje stresu i nerwów . Zawsze myślałam , że ciąża to taki piękny , spokojny czas .
Bo jest... Ja naprawdę nigdy nie zdawałam sobie sprawy że będę tak się zamartwiać będąc w ciąży.. Mam dwójkę dzieci... I z nimi ciążę przeszłam bez stresu bez leków... A teraz... 🙄. Ale tym razem się uda.. Musi

Hej jestem mamą 10 miesięcy córki nie dawno okazało się że jestem w ciąży robiłam test ciążowy 4 razy pozytywne wynik beta HCG 94.04 potrzebuje porady całe dnie bym mogła spać trochę kręci mi się w głowę moje pytanie kiedy najlepiej powturzyć betę w środę mam lekarza ale trochę się strasuje

Dziewczyny, kiedy macie pierwsze USG i który to będzie u Was tydzien ciąży? Ja jutro po wynikach bety będę dzwonić i się umawiać. Nie chce pójść za wcześnie, żeby się nie stresować czemu nie ma jeszcze zarodka albo serduszka...

Hej jestem mamą 10 miesięcy córki nie dawno okazało się że jestem w ciąży robiłam test ciążowy 4 razy pozytywne wynik beta HCG 94.04 potrzebuje porady całe dnie bym mogła spać trochę kręci mi się w głowę moje pytanie kiedy najlepiej powturzyć betę w środę mam lekarza ale trochę się strasuje
Hej ☺️ a kiedy zrobiłaś pierwszą betę? I kiedy miałaś ostatnia miesiączkę?Lekarz w środę może jeszcze nic nie zobaczyć, uznaje się że ciąża powinna byc widoczna jak beta wynosi ok 1500.

Hej dziewczyny 🙂 ja leżę dopiero (juz) 2 dzień tak jak gin mi kazała . Wczoraj wzięłam pierwsza dawkę duphastonu i luteiny i w nocy nie miałam juz w ogóle bólów brzucha, nie mówiąc juz o tych lekkich skurczach , uplawow tez poki co nie mam , ale w głowie nadal mam najczarniejsze scenariusze . Zwariuje do 26.01 .
Super, dobrze że lepiej się czujesz.
Dziewczyny czy wy tez tak szybko się denerwujecie ja od kilku dni jakbym straciła moc porozumienia z moim dramat wszystko mnie irytuje 😂
U mnie od tego się zaczęło, w zeszłym tyg wkurzyłam się porządnie parę razy... Biedny nie wiedział o co chodzi.

Dziewczyny już chyba ktoś o to pytał, mam kilkusekundowe bóle brzucha co jakiś czas. Pojawiły się dzisiaj ranoo, oczywiście niepokoje się ale podobno to jest ok w związku z hormonami.

reklama
Super, dobrze że lepiej się czujesz.

U mnie od tego się zaczęło, w zeszłym tyg wkurzyłam się porządnie parę razy... Biedny nie wiedział o co chodzi.

Dziewczyny już chyba ktoś o to pytał, mam kilkusekundowe bóle brzucha co jakiś czas. Pojawiły się dzisiaj ranoo, oczywiście niepokoje się ale podobno to jest ok w związku z hormonami.
U mnie właśnie wczoraj gin powiedziała , że jak mam nawet lekkie bóle brzucha to lepiej sobie wziąć nospe , bo ona nie zaszkodzi , a zawsze działa rozkurczowe . Ja nie brałam jej mimo boli brzucha bo myślałam , że najlepiej przetrzymac i nie brać nic

Do góry