reklama
Lily2389
Fanka BB :)
Łykam mama DHA premium plus ale ginekolog kazał mi dzisiaj skończyć opakowanie I kupić sobie pregna plusJakie witaminy polecacie ?
Ankosik
To ja dzisiaj jechałam prawie całą drogę do pracy max. 40 km/h. Ale jechałam zaraz po burzy śnieżnej i na drodze był goły lódTeż mam małe aygo i bałam się jechać szybciej niż 110km/h
Teraz będąc w ciąży jeżdżę wolniej i bezpiecznie niż wcześniej
Ankosik
Ooo a ta mama dha premium ma bardzo dobre opinieŁykam mama DHA premium plus ale ginekolog kazał mi dzisiaj skończyć opakowanie I kupić sobie pregna plus
Ja biorę Symvital mama, w poprzedniej ciąży też brałam i wyniki miałam super. Dodatkowo magnez 3x po 2 tabletki żeby uniknąć skurczy.Jakie witaminy polecacie ?
bejbi002
Ja też biorę mama dha premium plus, polecamJakie witaminy polecacie ?
Lily2389
Porównując składy to mama dha ma więcej tego dha, ale pregna plus za dużo nie odbiega od tego i ma żelazo dodatkowo plus więcej kwasu foliowego Ale znowu pregna ma mniej tych kwasów omega dha więcOoo a ta mama dha premium ma bardzo dobre opinie
Estuś
Moderator
Ja także biorę mama dha premium plusJakie witaminy polecacie ?
bejbi002
Czytałam, że według najnowszych wytycznych nie zaleca się suplementowania żelaza, jeśli nie stwierdzono niedoborów w tym zakresie. Widziałam, że jest też pregna plus bez żelaza, powstała właśnie po wydaniu tych najnowszych analiz.Porównując składy to mama dha ma więcej tego dha, ale pregna plus za dużo nie odbiega od tego i ma żelazo dodatkowo plus więcej kwasu foliowego
reklama
Lily2389
No właśnie ja badałam żelazo i mam bardzo dobre i raczej będę łykać dalej mama dha premium plus bo przynajmniej mam wykupiony zapas ale wydaje mi się że zalecił kupić to bo kartę przebiegu ciąży mam z firmą pregnaCzytałam, że według najnowszych wytycznych nie zaleca się suplementowania żelaza, jeśli nie stwierdzono niedoborów w tym zakresie. Widziałam, że jest też pregna plus bez żelaza, powstała właśnie po wydaniu tych najnowszych analiz.
Podziel się: