holenderka92
Fanka BB :)
Ja jak wszystko bedzie dobrze bede rodziła w domu ze swoją położna, moge tez ewentualnie wybrac porod w szpitalu i wtedy tez bedzie przy mnie
w razie komplikacji wkracza doktor 
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Też miałam takie marzenie ale jednak po porodzie stwierdzam, że dla mnie znieczulenie to skarbJa jak wszystko bedzie dobrze bede rodziła w domu ze swoją położna, moge tez ewentualnie wybrac porod w szpitalu i wtedy tez bedzie przy mniew razie komplikacji wkracza doktor
![]()
Jak znaleźć dobrą położną która zechciała by rodzic ze mną w szpitalu?Ja jak wszystko bedzie dobrze bede rodziła w domu ze swoją położna, moge tez ewentualnie wybrac porod w szpitalu i wtedy tez bedzie przy mniew razie komplikacji wkracza doktor
![]()
U nas wszyscy maja różnice 6 lat - ja i brat, mój maz i jego siostra, dzieci siostry tez 6 latDla mnie to kosmos. A z czasem przepaść…nie wiem jak oni się dogadają![]()
Mój tak ale już dwa razy rodzilam i ani razu się nie przydałDziewczyny! Wiem, ze do tego dalekaaa droga, ale wasz lekarz prowadzący pracuje w szpitalu gdzie chciałybyście rodzic?
niestetyale w tym temacie nie moge Ci pomocJak znaleźć dobrą położną która zechciała by rodzic ze mną w szpitalu?
Nie wiem czy ja coś źle robię ale boli mnie już to aplikowanie luteiny a tu jeszcze conajmniej 2.5 tygodnia![]()
tutaj podaja Ci znieczulenie jak masz szczescie i anestezjolog jest akurat na dyżurze, krocza tez nie nacinaja, a wypis czesto dostajesz juz po 3 godzinachTeż miałam takie marzenie ale jednak po porodzie stwierdzam, że dla mnie znieczulenie to skarb![]()
podziwiam w każdym razie i zazdroszczę przeżyć
U mnie podobna sytuacjaJa będę rodzić w innym niż pracuje, chyba że musiałoby być CC to wtedy na pewno ona mi je zrobić u siebie w szpitalu. Raczej nie zakładam tej opcji ale nigdy nie wiadomo co się wydarzy![]()
Ojejku, super, bardzo mnie pocieszyła twoja wiadomość! Teraz będę lepszej myśliJa miałam owu z 3 pęcherzykami i progesteron mialam 113bylam u dwóch różnych lekarzy, nikogo ten wynik nie dziwił, mój gin się śmiał, że że muszą być trojaczki
a inna ginka i tak zapisała mi duphaston pomimo tak wysokiego wyniku w przypadku wystąpienia jakis plamień itd itp, także wynik naprawdę ok
Ja tak mialam przy poprzedniej ciąży, ciągle tylko kiwi jadlam, nie wiem dlaczego![]()
Myśl o sobie i dziecku, a nie o tym co będzie. Wiem, brzmi trochę dziwnie, ale w poprzedniej ciąży którą straciłam myślałam podobnie, trochę inne względy miałam na myśli. Ale lekarz mimo wszystko wysłał mnie odrazu na L4, mimo że chciałam jeszcze trochę popracować i teraz się cieszę, bo bym się zastanawiała a co gdybym poszła wcześniej...? Ale rozumiem obawy o to co będzie później. Za to dziewczyna odemnie z rodziny wogóle o tym nie myślała, pracowała chyba pierwszy miesiąc i też poszła odrazu na L4 nie myśląc czy wogóle jakieś pieniądze dostanie, i co? I nawet jej pomagali pozałatwiać wszystko tak żeby było dobrze i na nią nadal czekają. Także różnie może byćTo zależy od lekarza. Ja mam kartę grupy krwi a mimo wszystko kazali mi robić dwa razy grupę krwi w ciąży że niby szpital wymaga
28 luty? To który to będzie tydzień? Do 10 tyg musisz być u lekarza żebyś dostała becikowe , jakby coś ;-)
Was też boli ciągle brzuch? Meczą mnie mdłości i kiepsko się czuję, kolejna koleżanka z pracy ma covid a my normalnie uczymy mimo że w pokoju nie mamy maseczek. Coraz częściej myślę czy też po feriach nie wziąć l4, choc chciałabym dotrwać do czerwca. Martwię się żebym nie straciła kolejnej ciąży a z drugiej strony martwię się o pracę bo raczej jak wezmę teraz l4 to już nie będę miała gdzie wracać.