ona919191
Fanka BB :)
Ja mam Preglife i HiMommyMacie dziewczyny apki na telefon ,te ciążowe? Z kalkulatorem tyg itd?
Polecicie coś?

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja mam Preglife i HiMommyMacie dziewczyny apki na telefon ,te ciążowe? Z kalkulatorem tyg itd?
Polecicie coś?
to ściagam jeszcze asystentaJa mam trzy apki. Ciąża+, preglife i Asystent Ciąży. Każda ma coś w sobie, ale żadna nie jest idealna.
Asystent Ciąży warto ściągnąć, bo ma co tydzień informację, taką jakby wiadomość od dziecka co się z nim dzieje w danym tygodniuteksty są skierowane do Mamy od dziecka. Chwyta za serce i zawsze łezka kręci się w oku
Przykłady w załączniku.
lista:
@Euforia0204
@niunia2324
@Luni
@Lily2389
@kosik_3
@Septemberka
@d0mi
@Atramentowa
@Majena94
@Rachelita
@wezsietatatooo
@Paulina ❤
@cosmolady
@milusia83
@Ada_M
@Ankosik
@Mikkka123
@Nelka85
@holenderka92
@Estuś
@MamaR
@Peauela
@bejbi002
@kaaarii
@Anulaa88
@Zuza30
@rikipatyki
@eleonora7
@Nelka85
@Patrycja899
@MyssaMiki
@Anasta07
@madzialena14
@elysia141
@Kinia009
@Pauli_BE
@AngMarie
@Klaudeczka94
@KikaRika
Kogo nie ma na liście niech się odezwie![]()
Powstanie dopiero jak będę miała całą listę ❤ prześlę ją do administratorki i nam założyJuż się chyba pogubiłamJest ta prywatna grupa na forum czy dopiero zostanie założona?
W pierwszej ciąży byłam jakoś w 5/6 tygodniu. Lekarz zobaczył pęcherzyk, ale kazał przyjść w 8 tygodniu. Teraz wybieram się w 8 tygodniu, ale jeszcze w poniedziałek zadzwonię do mojego gina i dopytam, jak on to widziDziewczyny kiedy warto wybrać się na pierwszą wizytę? Zastanawiamy się nad wyjazdem w ferie ale najpierw chcialabym się dowiedzieć, czy z ciążą na pewno wszystko ok. Tylko to będzie rowno skończony 5 tydzień i nie wiem czy na USG już będzie.mozna coś ocenić
Ja w pierwszej ciąży byłam 6+1 i było już serduszko. Teraz gin kazał mi przyjść 04.02 i to będzie 6+2Dziewczyny kiedy warto wybrać się na pierwszą wizytę? Zastanawiamy się nad wyjazdem w ferie ale najpierw chcialabym się dowiedzieć, czy z ciążą na pewno wszystko ok. Tylko to będzie rowno skończony 5 tydzień i nie wiem czy na USG już będzie.mozna coś ocenić