mamamama34
Zaangażowana w BB
Brawo superDziewczynki, słyszałam serduszko. Moja faosolka/mój fasolek wyglada tak jak zdjęciukamień z serca, radość i łzy
![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Brawo superDziewczynki, słyszałam serduszko. Moja faosolka/mój fasolek wyglada tak jak zdjęciukamień z serca, radość i łzy
![]()
Kojarzylo mi sie ze mniej dlatego w szoku bylam ze tak ladnie widac8+2, termin na 24 sierpnia![]()
graaaattuluje!!8+2, termin na 24 sierpnia![]()
Super gratulacje jaka słodka fasoleczkaDziewczynki, słyszałam serduszko. Moja faosolka/mój fasolek wyglada tak jak zdjęciukamień z serca, radość i łzy
![]()
Ale cudeńkoDziewczynki, słyszałam serduszko. Moja faosolka/mój fasolek wyglada tak jak zdjęciukamień z serca, radość i łzy
![]()
23Czyli 20.01?pytam by zapisać do listy wizytujących
![]()
Przepiękny widokDziewczynki, słyszałam serduszko. Moja faosolka/mój fasolek wyglada tak jak zdjęciukamień z serca, radość i łzy
![]()
ja tez jestem wiecznie zmęczona, coś strasznego!Właśnie jak czytałam ten komentarz to w trakcie pomyślałam to samo ,,jak ją nie mdli"ja jak wczoraj smażyłam pulpety z mięsa to miałam skwaszoną minę cały czas i śmierdziało mi niemiłosiernie, aż poprosiłam męża żeby dokończył. Myślałam, ze jak pójdę na zwolnienie to chociaż pogotuję jakieś dobre pełnowartościowe obiady albo ciasta będę piekła albo posprzątam a tu albo mi śmierdzi albo nie mam siły
![]()
ja w pierwszej ciąży startowałam z waga 50 kg i skończyłam na 68Nie mam zaparc raczej w druga stronecp organizm to inaczej.
Ja startuje od wagi 50 kg i zobaczymy na ilu skoncze we wrzesniu haha