Ja tez wciąż pije kawe. Dobra jak zawszeCzy tylko mnie nie odrzuciło od kawy ?Piłam 2/3 kawy przed ciążą (zawsze słabe) i teraz pije dwie słabe.
Co do śluzu to na codzien nie widzę większej ilości za to przy zbliżeniurzeka
![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja tez wciąż pije kawe. Dobra jak zawszeCzy tylko mnie nie odrzuciło od kawy ?Piłam 2/3 kawy przed ciążą (zawsze słabe) i teraz pije dwie słabe.
![]()
W pierwszej ciąży tak samo miałamJa tez wciąż pije kawe. Dobra jak zawsze![]()
Mnie poki co nie odrzuciło ale ja zawsze piłam szklankę dziennie. Więc wieszCzy tylko mnie nie odrzuciło od kawy ?Piłam 2/3 kawy przed ciążą (zawsze słabe) i teraz pije dwie słabe.
![]()
Jeju ja chce żeby było mniejwg ostatniej miesiączki? U mnie wg ostatniej miesiączki to 4+3 Jezu, kiedy wreszcie będzie więcej![]()
W sumie mu wyszedł podobny na usg pierwszym co prenatalnym ale koniec końców nic z tego nie wyszło bo urodziłam wcześniejooo, czyli nie dość, ze termin bardzo podobny to i wizytujemy oby dwie we wtorek, super
Mi termin z pierwszego USG pokrył się idealnie z terminem z prenatalnych![]()
A czy któraś z Was myśli o vbac?W sumie mu wyszedł podobny na usg pierwszym co prenatalnym ale koniec końców nic z tego nie wyszło bo urodziłam wcześniej
Liczę na rozwiązanie tydzień przed terminem bo będzie cc.
Wez dogodzić kobiecie to jest ciężkoJeju ja chce żeby było mniej![]()
Tak według miesiączki.
ja miałam wywoływany trzy dni przed terminem a urodziłam dwa dniW sumie mu wyszedł podobny na usg pierwszym co prenatalnym ale koniec końców nic z tego nie wyszło bo urodziłam wcześniej
u tego samego doktora prowadzisz? Czy zmieniasz lekarza?W sumie mu wyszedł podobny na usg pierwszym co prenatalnym ale koniec końców nic z tego nie wyszło bo urodziłam wcześniej
A czy któraś z Was myśli o vbac?
Czyli poród sn po CC
Ja maA czy któraś z Was myśli o vbac?
Czyli poród sn po CC?
Mnie się marzy więc zaczynam poszukiwania odpowiedniej położnej/douli![]()
U mnie też dziewczyny będzie CC mowila mi doktorka że w 38 TC ale zobaczymy jak to będzie idę spać kochaniutkieW sumie mu wyszedł podobny na usg pierwszym co prenatalnym ale koniec końców nic z tego nie wyszło bo urodziłam wcześniej
Normalnie, chociaż pod koniec to już nienormalnie, bo nie bardzo mi się chciałoTak bardzo mi przykro Jovi
Witam i gratuluje wszystkim nowym dziewczynom
Mam pytanie głównie do dziewczyn, które maja już dzidzie na pokładzie - czy w poprzednich ciążach normalnie współżyłyście? Niby lekarz powiedział , że nie ma przeszkód bo nie ma krwiaków ani nic, ale gdzieś mam wewnętrzna obawę, że coś może się stać :/ wczoraj było pierwszy raz coś od ponad 2 tygodni i martwię się trochę czy wszytko będzie dobrze![]()
Jak Was mdli po pulpetach i roladzie, to spróbujcie przewinąć pieluchę z kupą starszakaWłaśnie jak czytałam ten komentarz to w trakcie pomyślałam to samo ,,jak ją nie mdli"ja jak wczoraj smażyłam pulpety z mięsa to miałam skwaszoną minę cały czas i śmierdziało mi niemiłosiernie, aż poprosiłam męża żeby dokończył. Myślałam, ze jak pójdę na zwolnienie to chociaż pogotuję jakieś dobre pełnowartościowe obiady albo ciasta będę piekła albo posprzątam a tu albo mi śmierdzi albo nie mam siły
![]()