angeliskax
Moderator
pryw czy nfz? Super!!Ja już po wizycie, widziałam cudowne serduchonowy dr, jestem zachwycona jego podejściem, mam już skierowanie na usg prenatalne i wszystkie niezbędne badania krwi.
Jestem mega szczęśliwa
6+4
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
pryw czy nfz? Super!!Ja już po wizycie, widziałam cudowne serduchonowy dr, jestem zachwycona jego podejściem, mam już skierowanie na usg prenatalne i wszystkie niezbędne badania krwi.
Jestem mega szczęśliwa
6+4
Wątróbkę jadłam jaHej ktoś ostatnio jadł wątrobie.... Po niej mogło tak być jak masz za dużo żelaza w organizmie to są wymioty, nawet goraczka i stolec może byc b.ciemny. Organizm dostaje szoku jak sie żelazo przedawkuje
NFZpryw czy nfz? Super!!
Dzisiaj mialam robiona morfologie to zobaczymyHej ktoś ostatnio jadł wątrobie.... Po niej mogło tak być jak masz za dużo żelaza w organizmie to są wymioty, nawet goraczka i stolec może byc b.ciemny. Organizm dostaje szoku jak sie żelazo przedawkuje
Moim zdaniem jesli się nic nie dzieje, zeby trzeba bylo konsultowac z drugim lekarzem - to bez sensu dwie wizyty po sobieDziewczynki doradzciemam wizytę jutro prywatnie bo nie mogłam sie dostać do swojego lekarza w mojej klinice. Teraz mi dzwonili ze mogą mnie zapisać do innego lekarza w kilnice na 20.01 i zastanawiał sie czy iść jutro, skoro wizyta w klinice u specjalisty dobrego jest 3 dni później.... Hm...
zrezygnowałabym z jutrzejszej wizyty i poszła 20Dziewczynki doradzciemam wizytę jutro prywatnie bo nie mogłam sie dostać do swojego lekarza w mojej klinice. Teraz mi dzwonili ze mogą mnie zapisać do innego lekarza w kilnice na 20.01 i zastanawiał sie czy iść jutro, skoro wizyta w klinice u specjalisty dobrego jest 3 dni później.... Hm...
Ja bym zrezygniwala z jutrzejszej i poszla 20stegoDziewczynki doradzciemam wizytę jutro prywatnie bo nie mogłam sie dostać do swojego lekarza w mojej klinice. Teraz mi dzwonili ze mogą mnie zapisać do innego lekarza w kilnice na 20.01 i zastanawiał sie czy iść jutro, skoro wizyta w klinice u specjalisty dobrego jest 3 dni później.... Hm...