tamagotchi
Fanka BB :)
Jesteś wielkaMi się wydaje że soda lepsza niż rennie. Sody można używać przy rozszerzaniu diety niemowlakowi wiec raczej bezpieczna ale zaraz poszukam czy ktoś się pochylił przy temacie.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Jesteś wielkaMi się wydaje że soda lepsza niż rennie. Sody można używać przy rozszerzaniu diety niemowlakowi wiec raczej bezpieczna ale zaraz poszukam czy ktoś się pochylił przy temacie.
Można, ale nie nadużywać i masz tu jeszcze jedną opcję naturalną.Jesteś wielkaa w zasadzie obysmy niebawem wszystkie były hehee
jakoś daje rade ale mam straszny kwas w żołądku dziś rano 1 raz wymiotowalam, glowa mnie juz tez od tego boli i leże jak kłoda. Tylko cos zjem i zaraz nawraca się to uczucie palenia w żołądku a nic nie jem co mogłoby powodować takie rzeczy :/ eh mąż stwierdził dziś ze dzidziuś tam trochę rozrabia i robi sobie miejsce, no rozczulil mnie ;D
Pierwsza po 8 latach <3Kochane która to wasza ciąża ???![]()
Trzecia.Kochane która to wasza ciąża ???![]()
Bardzo Ci dziękuje za pomoc mam nadzieje ze jeśli zajdzie potrzeba i innym się przyda i pomożeMożna, ale nie nadużywać i masz tu jeszcze jedną opcję naturalną.
Z synem zjadała rennie w ilościach hurtowych. Z córką miałam zgagę kilka razy tylko wtedy brałam sodę.
Zobacz załącznik 1481303
Otylia u mnie też 3Trzecia.
Pierwsza 17 lat temu (syn kończy 17 lat 23 stycznia),
Druga całkiem niedawno bo córka ma niecałe 11 miesięcy![]()
Ja nie robiłam bety w ciąży ... W piątek kolejny test lub jutro zobaczymy czy ta kreska na teście będzie ciemniećTo moja druga ciążą, z pierwszej mam synka. Mam wyniki drugiej bety - 3254, czyli przyrost 78,4%, a progesteron 16, niby w normie, ale nie za wysoki