Otylia.
Fanka BB :)
18 miesięcyJaka będzie różnica wieku?![]()
Ostatnia edycja:
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
18 miesięcyJaka będzie różnica wieku?![]()
Kochana nie martw sie, mnie tez przestały bolec piersi, w ciazy nie jest tak ze przez 9 miesiecy codziennie masz te same objawy jedne mijaja, potem wracaja ,jedne wogole sie nie pojawiaja itd. kazda kobieta jest inna. Daj znac co i jak a jak soe teraz czujesz? Lekarz odpisal?Pomocy! Wczoraj już nawet zanikła wrażliwość i ból piersi a teraz czuję w dole brzucha jak na okres. 7 t +5 d. Pisałam do lekarza, czekam na odpowiedź ,ale nigdy w życiu się tak nie bałam jak teraz.
Zerknij w kalendarz. Najprawdopodobniej byś miała teraz okres i dlatego boli jak na okresPomocy! Wczoraj już nawet zanikła wrażliwość i ból piersi a teraz czuję w dole brzucha jak na okres. 7 t +5 d. Pisałam do lekarza, czekam na odpowiedź ,ale nigdy w życiu się tak nie bałam jak teraz.
Ale to normalne.Pomocy! Wczoraj już nawet zanikła wrażliwość i ból piersi a teraz czuję w dole brzucha jak na okres. 7 t +5 d. Pisałam do lekarza, czekam na odpowiedź ,ale nigdy w życiu się tak nie bałam jak teraz.
Nie no okres miałaby wcześniej. Przecież jest prawie w 8 tygodniu.Zerknij w kalendarz. Najprawdopodobniej byś miała teraz okres i dlatego boli jak na okres![]()
Jesli ma cykle np28 dniowe to termin kolejnej miesiaczki zgadzalby sieNie no okres miałaby wcześniej. Przecież jest prawie w 8 tygodniu.
No kolejny przecieżNie no okres miałaby wcześniej. Przecież jest prawie w 8 tygodniu.