angeliskax
Moderator
Przykro mi kochana. Bardzo Ci wspolczujew dzien jest w miare ok. Teraz najgorsze jest ze musze wszytsko ukrywac przed moim 10-latkiem nie chce zeby sie stresowal. Siedze w wannie pelnej wody i rycze jak bobr![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przykro mi kochana. Bardzo Ci wspolczujew dzien jest w miare ok. Teraz najgorsze jest ze musze wszytsko ukrywac przed moim 10-latkiem nie chce zeby sie stresowal. Siedze w wannie pelnej wody i rycze jak bobr![]()
Tez mam synka z wrześniaNo moj najstarszy syn tez z wrzesnia to wiem co to znaczy hahaale przynajmniej bedziemy mogly pogrillowac i pojesc haha
właściwie to za niedługo będziemy mogły się tam przenieść. Jeszcze może dołączy kilka dziewczyn i zaraz będą tworzyć pewnie październikowe mamy.kochane!
przypominam o grupie wrześniowe mamy
dodawajcie się.![]()
wysyłam link oraz screen ktora to nasza grupa.
Zobacz załącznik 1486486
P.S. działa tylko przez przeglądarkę.
No tak chcialam poczekać max. do 10 lutegowłaściwie to za niedługo będziemy mogły się tam przenieść. Jeszcze może dołączy kilka dziewczyn i zaraz będą tworzyć pewnie październikowe mamy.
A super jak zrobimy prywatna grupę, będzie można swobodniej rozmawiać![]()
Czuje sie kiepsko objawy ciazy nadal sa. Zalecenia hmm czekac az przestane krwawic odczwkac 3 cykle i starac sie dalej.