mała mama
Fanka BB :)
Mama Grzesia u mnie też kochana blada kreskaMoja kreska na teście była ciagle bladziutki mimo rosnącej jak szalona bety.
Beta 300 krecha licha, porem beta 1000 a kreska dalej bladziutka. W końcu se odpuściłam![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mama Grzesia u mnie też kochana blada kreskaMoja kreska na teście była ciagle bladziutki mimo rosnącej jak szalona bety.
Beta 300 krecha licha, porem beta 1000 a kreska dalej bladziutka. W końcu se odpuściłam![]()
LiliankaKornelka napisz jak po lekarzu będziemy trzymać kciukiNa razie tylko test i beta. Zdecydowałam się pójść jutro do lekarza, bo miałam dzisiaj moce kłucia w brzuchu, ale nie mam żadnych innych objawów.
Wiem, że pewnie panikuje ale chociaż może potwierdzi czy pęcherzyk jest w dobrym miejscu
Jutro będzie 5+3 więc na nic więcej nie liczę![]()
Będę się odzywaćLiliankaKornelka napisz jak po lekarzu będziemy trzymać kciukija jutro kolejny test żeby zobaczyć czy kreska ciemnieje
Ktory tc wg widełek z labo?Dziewczynki moja beta dziś 1053,8progesteron 23, mam zapalenie pęcherza masakra moja przypadłość częsta juz przed ciąża noo mogło być inaczej... Póki co biorę femistine na to to suplement diety i sok z żurawiny... Ciekawe czy to pomoże, i jak tu siebie martwić
mam wizytę 9.01 to będzie mój 5+5 wiec tez się jakoś nie spodziewać ale może chociaż jakieś zdjęcie
![]()
LiliankaKornelka dziękujęBędę się odzywaćale mam na 19, wiec cały dzień przede mną
Trzymam kciuki żeby kreska ciemniała![]()
1dzien miesiączki 1.12Dziewczyny, napiszcie proszę jaki macie progesteron, jeśli badalyscie. Moja ginekolog powiedziała ze moje 16 to bardzo małodostałam duphaston
Ja miałam progesteron 11 i dostałam luteinę, położna powiedziała, że powinien być minimum 20 w ciążyDziewczyny, napiszcie proszę jaki macie progesteron, jeśli badalyscie. Moja ginekolog powiedziała ze moje 16 to bardzo małodostałam duphaston
Ja miałam badane tydzień temu to progesteron był 24 i 26Dziewczyny, napiszcie proszę jaki macie progesteron, jeśli badalyscie. Moja ginekolog powiedziała ze moje 16 to bardzo małodostałam duphaston