Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mam spokój narazie ale trochę mnie sen zaczyna łapaćCzy każda z wrześniowych mamy jest tak zajęta świetami, ze ani myśli tu do nas dołączyć?
@Otylia. jak się masz? Czy już powitały Cię poranne mdłości czy może masz spokój (tego życzę oczywiście)? Na kiedy pierwsze USG?![]()
ja senna tez jestem od kilku dni wiec jak córcia idzie na drzemke to ja razem z niąMam spokój narazie ale trochę mnie sen zaczyna łapać![]()
Na usg umówię się do swojej ginekolog gdzieś za 2-3 tygodnie.
Chciałabym coś tam zobaczyć już![]()
A jak u Ciebie? Już coś odczuwasz?
Wszyscy zajęci świętami![]()
witamy, witamy!Cześć dziewczyny!
Witam się nieśmiało, testuje od 3 dni. Dziś wyciągnęłam niechcący wczorajszy, płytkowy, negatywny test a tam dwie kreski!
Wiem, że testu nie analizuje się po 5 minutach wiec szybko zrobiłam drugi ale strumieniowy. Biały. Wyciągam szybko płytkowy i proszępozytywny
Radość wielka i wdzięczność, pozytywnie nastawiam się do tego, ze wszystko będzie dobrze.
26 dzień cyklu
Zobacz załącznik 1478640
Czas leci, ja dopiero co zapisywałam się do czerwcowek 2018 a już jestem w 2023Wow, to już! A tak niedawno mój wątek powstawał, teraz krąży wokół mnie 15 msc łobuziaka! Pozdrawiam i powodzenia dziewczyny, życzy wrześniowa mama 2021![]()
I pamietam Cię ze staraczek 2017Wow, to już! A tak niedawno mój wątek powstawał, teraz krąży wokół mnie 15 msc łobuziaka! Pozdrawiam i powodzenia dziewczyny, życzy wrześniowa mama 2021![]()
jeśli mialaś nicka AGA "coś tam" 90 to też Cię kojarzęI pamietam Cię ze staraczek 2017
Tylko byłam pod innym nickiem.
Wiem ile kosztowały Cię te starania, cieszę się, ze Twoje dzieciątko rośnie zdrowo .
Wszystkiego dobrego!