G
guest-1675184289
Gość
u mnie wie mąż i 2 przyjaciółki. Rodzicom powiemy w Dzień BabciDziewczynki mówiliście już komuś o ciąży ? Czy wiecie tylko Wy i mąż ? Kiedy powiadomić rodzinę ???![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
u mnie wie mąż i 2 przyjaciółki. Rodzicom powiemy w Dzień BabciDziewczynki mówiliście już komuś o ciąży ? Czy wiecie tylko Wy i mąż ? Kiedy powiadomić rodzinę ???![]()
Który masz dzisiaj tydzień ?Hej Dziewczyny! Ja już po pierwszej wizycie. Wiem, że zbyt szybko, ale miałam kilka ważnych pytań do lekarza. Na ten moment wiem, że pęcherzyk ciążowy jest w macicyJestem obstawiona lekami, bo u mojego męża wykryto delecję haplotypu M2 w ANAX5, co prawda w heterozygocie, ale lepiej nie ryzykować. Dostałam Clexane, Cyclogest, Luteinę i żelazo bo okazało się, że mam niedokrwistość. Następna wizyta za 2 tygodnie
4+5Który masz dzisiaj tydzień ?![]()
U mnie 4+2
U mnie 4+2
takJa wizytę mam na 28 styczeń także muszę troszkę czekać :-/ kochane jak to jest jak lekarz prywatnie to wszystkie badania też prywatnie ??