Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Niestety widział też dosyć wysoki cukierjutro mam iść na test z obciążeniem glukozą
Spokojnie, wstawiłaś jedno zdjęcie, kiepskiej jakości, tutaj na forum nie ma nikogo (chyba) po specjalizacji z ginekologii i położnictwa, jeżeli lekarz mówił, ze jest pęcherzyk żółtkowy to widocznie jest, ale może na tym zdjęciu akurat go nie widać. Masz dokładny opis USG?Czyli nie mam się co nastawiać jutro na dobre wieścinie mam już w ogóle nadziei . Jutro idę do innej gin .
Czyli pęcherzyk zółtkowy jest czyli wszystko ok. Mi się wydaje, ze tam widać jakby zarys kółeczka dookoła, tylko może przyłożenie sondy było inne i już stracił te wyraźne granice.
92 mi wyszedł na czczo. Ale jestem szczupła, zdrowo się odżywiam i dużo ćwiczę, dlatego nie powinien wyjść mi taki wysoki. I udało mi się dorwać wizytę na 2.02, zobaczymy czy coś więcej będzie już tam widać.Jak widzial wysoki cukier?![]()