Marta_322332
Fanka BB :)
Najlepsze jest to że ja mam termin koło tego 14-15 września wstępnie. A ja mam urodziny 27 września (tez mama ze mna termin miala cos koło 17 września) i moja babcia była urodzona 27 wrześniaTo te hormony![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Najlepsze jest to że ja mam termin koło tego 14-15 września wstępnie. A ja mam urodziny 27 września (tez mama ze mna termin miala cos koło 17 września) i moja babcia była urodzona 27 wrześniaTo te hormony![]()
ooo to mi wychodzi termin 27 wrześniaHej dziewczyny! Chciałabym się z Wami przywitaćbardzo chcę do Was dołączyć bo czuje ze potrzebuję kontaktu z dziewczynami w podobnym stanie. U mnie dopiero etap dwóch pozytywnych testów ciążowych (dziś ide do ginekologa potwierdzić ciąże) termin wychodziłby na 26.09. Mam już córeczkę, która w październiku skończy 3 latka. Trzymajcie za mnie kciuki!
![]()
Ooo to waga bedzie. Wagi są fajneooo to mi wychodzi termin 27 września![]()
według miesiączki 5 tygodni i 2 dniOoo to waga bedzie. Wagi są fajneMoże mnie też się uda dotrzymac do 27 XD
W którym dokładnie wg miesiączki jesteś tc?
liczę ze jak pójdę tego 14 to już będzie coś widaćwedług miesiączki 5 tygodni i 2 dniwczoraj beta była 779 do lekarza idę 31 we wtorek a później 14 lutego
![]()
Wszystko mozliwe . Nie wiadomo kiedy dzieciatko bedzie chcialo sie pchac na swiatNajlepsze jest to że ja mam termin koło tego 14-15 września wstępnie. A ja mam urodziny 27 września (tez mama ze mna termin miala cos koło 17 września) i moja babcia była urodzona 27 wrześniaKto wie może znów historia się powtórzy i będzie trzecie pokolenie z 27 września
![]()
ja nie miałam w ogóle mdłościJestem w szoku bo ja naprawde w takim razie przechodzę ciąże bezobjawowo. Zero mdłości- czy komuś się pojawiły pozniej? po serduszku? Zmęczenie umiarkowane, głównie wieczorami. Jedyne co to piersi booooola bardzo. Energii mam całkiem sporo.![]()
czyli po prostu szczęściary istniejąja nie miałam w ogóle mdłości
@aniaslu Cię doda do prywatnego wątku to dam Ci znać z linkiem.Hej dziewczyny! Chciałabym się z Wami przywitaćbardzo chcę do Was dołączyć bo czuje ze potrzebuję kontaktu z dziewczynami w podobnym stanie. U mnie dopiero etap dwóch pozytywnych testów ciążowych (dziś ide do ginekologa potwierdzić ciąże) termin wychodziłby na 26.09. Mam już córeczkę, która w październiku skończy 3 latka. Trzymajcie za mnie kciuki!
![]()