• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Wrześniowe mamy 2023

reklama
Udałam się na oddział, macica czysta, nic nie ma. Najprawdopodobniej biochemiczna. Jutro musi potwierdzić ordynator i chyba bez czyszczenia do domu. Będziemy się starać dalej, dziękuje dziewczyny, na przyszłość będę mądrzejsza ❤️ Powodzonka
powodzenia w dalszym staraniu dla Ciebie ❤️😇

Cześć dziewczyny. Wbijam do Was z ogromnym strachem bo jestem po jednej stracie w 11tyg serduszko przestało bić, długie starania i jest kolejna nadzieja. Dziś po wizycie serduszko bije, całe 4mm i termin z miesiączki na 21 września. Dostałam odrazu duphaston tak na wszelki wypadek. Czuję się gorzej niż w pierwszej ciąży, okropnie bolą piersi i mdłości. Na szczęście dostałam już w poniedziałek tabletki Xonvea- są rewelacyjne na te objawy, przynajmniej mogę coś zjeść:)

Udałam się na oddział, macica czysta, nic nie ma. Najprawdopodobniej biochemiczna. Jutro musi potwierdzić ordynator i chyba bez czyszczenia do domu. Będziemy się starać dalej, dziękuje dziewczyny, na przyszłość będę mądrzejsza ❤️ Powodzonka
Strasznie mi przykro :(
Nie miej do siebie pretensji, bo skąd mogłaś wiedzieć, tutaj na forum same wyjadaczki po niejednej ciąży i poronieniu. Ty zrobiłaś wszystko co w twojej mocy, skontaktowałaś się z lekarzem, a to, ze lekarz podjął głupią decyzję to nie Twoja wina.
Trzymaj się mocno! :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry