angeliskax
Moderator
Dostałyście ode mnie link. Zajrzyjcie na wiadomości@Ruby_Charm
@Fabiannie
@Madelajde
@anula1989.11
@AgaZzz
@Ruby_Charm
Jak @aniaslu was doda do prywatnego wątku od razu dostaniecie linki ode mnie![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dostałyście ode mnie link. Zajrzyjcie na wiadomości@Ruby_Charm
@Fabiannie
@Madelajde
@anula1989.11
@AgaZzz
@Ruby_Charm
Jak @aniaslu was doda do prywatnego wątku od razu dostaniecie linki ode mnie![]()
Jak tylko zostaniesz dodana to Ci wyślę linkHej. Można dołączyć? Chyba będę ostatnia , bo 30 września![]()
dziękujęJak tylko zostaniesz dodana to Ci wyślę link![]()
jasneWitam, czy można jeszcze do Was dołączyć?
Co prawda termin mam na 25.08 wg OM, ale jakoś bliżej mi do Was, niż do wątku sierpniowego.jasnena kiedy masz termin?
No to super ,zleci szybko . Robilas bete z krwi ?Cześć dziewczyny! Niedawno dowiedziałam się ze jestem w ciąży i wg OM termin mam na 9 września, ale przez nieregularne cykle wydaje mi się, że ciąża jest około tydzień młodsza, ale nadal czekam na wizytę, którą mam 2 lutego, więc już niedługo i mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze
hej co u Ciebie? Byłaś na IP?Mój niby niecałe 3mm.. poszłam prywatnie do lekarza, który ma mega dobre opinie
Jeżeli chodzi o progesteron wiem ze w przeszłości miałam go baaaaaardzo mało przez co nie mogłam zajść. Brałam luteinę pod język, mam nadzieje ze właśnie tak stało się jak piszesz