reklama

Wrześniowe mamy 2023

Udałam się na oddział, macica czysta, nic nie ma. Najprawdopodobniej biochemiczna. Jutro musi potwierdzić ordynator i chyba bez czyszczenia do domu. Będziemy się starać dalej, dziękuje dziewczyny, na przyszłość będę mądrzejsza ❤️ Powodzonka
oj przepraszam teraz znalazłam Twoją widomosć... Bardzo mi przykro. Niech jednak badają betę czy spada żeby na 100% wykluczyć cp.

reklama
Cześć dziewczyny! Niedawno dowiedziałam się ze jestem w ciąży i wg OM termin mam na 9 września, ale przez nieregularne cykle wydaje mi się, że ciąża jest około tydzień młodsza, ale nadal czekam na wizytę, którą mam 2 lutego, więc już niedługo i mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze
Super!
A wiec na razie zostajemy tutaj. Do niedzieli nie ma Ani więc na razie was nie dodamy do grupy. Ale wieczorem w poniedziałek uzbieram listę osób które będą chciały dołączyć.

Hej angeliskax chciałam zapytać o badania w ciąży ale nie widzę tego wątku o wizytach lekarskich . Do mam które robiły badania prenatalne w skrócie proszę żeby napisały jak to wygląda . Skąd pobierają krew ? Czy trzeba być na czczo do testu pappa

reklama
Hej :) czy i ja mogę prosić o dodanie do grupy? Termin usg mam na 14 wrzesnia a z OM na 10:)
Hej :) Chciałabym dołączyć, jednak miałam zamiar zacząć udzielać się dopiero po 1 wizycie u lekarza - mam dopiero na 2 lutego 🙂 termin z OM na 16 września. Obiecuję że jak po wizycie wszystko będzie ok to napewno się rozgadam 😉
Dobrze że się zgłaszacie dziewczyny! W niedzielę wysyłam listę do @aniaslu to ona was doda najpóźniej w poniedziałek do naszego prywatnego wątku 🥰

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry