Marta_322332
Fanka BB :)
Link do: Znajdź punkt medycznySprawdzałam, ja niestety z małego miasta a to widzę tylko głównie dla dużych miast.
Tu możesz wyszukać. ZAZnacz tylko WSZYSTKIE PLACÓWKI A NIE TYLKO WŁASNE!
Ostatnia edycja:
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Link do: Znajdź punkt medycznySprawdzałam, ja niestety z małego miasta a to widzę tylko głównie dla dużych miast.
O super! Właśnie szukałam jakiegoś pakietu dzisiaj, bo jak przeliczyłam, że będę musiała wydawać 250 zł za kazdą wizytę ginekologiczną plus jeszcze wizyty u diabetologa 200 zł to stwierdziłam, że może warto coś poszukać. Jestes zadowolona z tego ubezpieczenia? Musiałaś coś dopłacać do tej pory do badań np? I czy sama indywidualnie się ubezpieczałaś czy z pracy?Zalezy jaki pakiet, poczytaj:
Link do: Prywatna Opieka Medyczna w PZU Życie SA
Szukaj pod prywatna opieka medyczna PZU.
Ja mam ciut rozszerzony pakiet i nie płace za badania ani wizyty![]()
hej! Tylko tu tez myślałam ze z czasem zrobimy po prostu grupę prywatnę a na chwile obecna chyba nie ma sensu tego powielać? A cały czas będą do nas dołączać kolejne wrześniowe mamy wiec łatwiej na pewno napisać coś tutaj niż czekać tam na dołączenie.Założyłam dziewczyny grupę wrześniowych mam 2023 myślę że lepsza grupa niż forum![]()
Gratulację!Hej, dołączam do Was. Jestem po 2 poronieniach. Obecnie 4+2, beta z dziś 1789![]()
DziękujęGratulację!
ja biorę Mama DHA Premium PlusDziewczyny bierzecie jakieś witaminki ???
Ja biorę Prenatal Uno, po Mama DHA miałam potworne nudności i wymiotyDziewczyny bierzecie jakieś witaminki ???
Kolorowamama00 mąż mi kupił dzisiaj te witaminki ale mam odstawić folio i brać witaminki czy brać to razemja biorę Mama DHA Premium Plusi polecam te witaminki