Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
nie miałam żadnych objawówDziewczyny mam pytanie czy któraś przed terminem @ miala jakieś objawy i wyszły 2 kreski?
Wiesz jestem prawie rok po 1 ciąży i serio nie pamiętam jakie miałam objawy ten czas tak szybko mijanie miałam żadnych objawów
Jeśli masz objawy to prawdopodobnie beta jest już na plus. Objawy wytwarzają się wtedy kiedy rośnie beta HCG nie wcześniej![]()
Też mieszkam w Lublinie@angeliskax ja na 18.01 i też druga wizyta
a mieszkam w Lublinie
Ja to w każdym cyklu starań przed pierwszą ciążą (a wtedy poł roku się staraliśmy) sobie wmawiałam, ze mam objawy, a później dostawałam okresuDziewczyny mam pytanie czy któraś przed terminem @ miala jakieś objawy i wyszły 2 kreski?
No ja właśnie byłam w toalecie w sumie to biegłamJa to w każdym cyklu starań przed pierwszą ciążą (a wtedy poł roku się staraliśmy) sobie wmawiałam, ze mam objawy, a później dostawałam okresupamiętam, ze wtedy poszłam po sukienkę na ślub znajomych i weszłam do jakiegoś sklepu w galerii i strasznie mi zaśmierdziało cebula, ale to tak ze musiałam wyjść i to mnie naprowadziło, żeby zrobić test, ale byłam dosłownie chyba dzień przed okresem.
A w tej ciąży to nie miałam żadnych. Zrobiłam test, bo chciałam się dowiedzieć czy mogę się napić wina na wigilii, ale nie nastawiałam się zupełnie, a tu jednak niespodzianka![]()
A ile jesteś przed okresem ?No ja właśnie byłam w toalecie w sumie to biegłami czuje klucie w dole podjadę do rossmana kupię test w sumie to już mogłoby coś pokazać ciekawość skąd te wymioty .
Ja o 1 ciążę 6 lat w tym 1 poronienie i chce od razu drugie![]()
2-3 dniA ile jesteś przed okresem ?