reklama

Wrześniowe mamy 2023

reklama
Dzień dobry. Z tego co widzę to już grupa zamknięta. Ale może dołączycie jeszcze mnie? Ładnie proszę😀. Z miesiączki mam 8+5, a z USG 7+5. Ale miałam długie cykle. Mam już jedną córkę 7 lat 😀

Dziewczyny, ja chyba nie jestem nadal dodana, bo mi się wyświetla jak na screenie. Jeżeli jednak jestem, to czy ktoś mógłby mnie oznaczyć w poście, żebym mogła otworzyć bezpośrednio wątek? Teraz w ogóle nie pojawia mi się on na liście obserwowanych. Dziękuję :)
1675632423864.png

Dziewczyny, ja chyba nie jestem nadal dodana, bo mi się wyświetla jak na screenie. Jeżeli jednak jestem, to czy ktoś mógłby mnie oznaczyć w poście, żebym mogła otworzyć bezpośrednio wątek? Teraz w ogóle nie pojawia mi się on na liście obserwowanych. Dziękuję :)
Zobacz załącznik 1492788
Zobacz czy to na pewno ta grupa, ta ze zdjęcia to chyba 2022? Poszukaj 2023 :) ja tak tydzień do 2022 prośbę wysyłałam 😁

Zobacz załącznik 1492788
@Haynee86
To nie jest grupa tylko dział. Musisz wejść przez link który Ci na prywatnym wątku wysłałam. Jeśli się tam nie udzielasz to i powiadomienia nie przychodzą. (widziałam że udzielałaś sie i wtedy przychodzily pewnie)

Hej, dołączam i ja z terminem na koniec września :) To będzie moje drugie dziecko z tego miesiąca, podobnie jak ja sama ;)
Dzień dobry. Z tego co widzę to już grupa zamknięta. Ale może dołączycie jeszcze mnie? Ładnie proszę😀. Z miesiączki mam 8+5, a z USG 7+5. Ale miałam długie cykle. Mam już jedną córkę 7 lat 😀
OK, jeszcze was dodam.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry