angeliskax
Moderator
O, to jesteśmy na tym samym etapieHej u mnie z OM wynika poród na 26 Wrześniadruga ciąża. Dopiero w Czwartek idę potwierdzić czy jest zarodek
bo ciaza podobno młodsza niż wynika to z ostatniej miesiączki. Trzymajcie kciuki
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
O, to jesteśmy na tym samym etapieHej u mnie z OM wynika poród na 26 Wrześniadruga ciąża. Dopiero w Czwartek idę potwierdzić czy jest zarodek
bo ciaza podobno młodsza niż wynika to z ostatniej miesiączki. Trzymajcie kciuki
13 msc to jaka będzie jak się urodzi? 22?Jak się czujesz z tym, że między dzieciaczkami będzie mała różnica wieku? Ja mam 13msc córkę i zastanawiam się jak ogarnę we wrześniu![]()
To prawie tak jak ja idę w środę też dopiero potwierdzić. A Zła jestem na siebie mogłam się zapisać tydzień wcześniej podobno też by było serduszko już. Teraz mam 7 tydzień. Termin chyba 30 września. Już tak się nie mogę doczekać tej wizyty.Hej u mnie z OM wynika poród na 26 Wrześniadruga ciąża. Dopiero w Czwartek idę potwierdzić czy jest zarodek
Znajoma ma 17 miesięcy i mówi że spoko. Tylko ona raczej z domatorek mówi że o 19 dopiero z domu wychodziła jak było lato.13 msc to jaka będzie jak się urodzi? 22?
U mnie będzie 15 miesięcy różnicy między 1 a 2 dzieckiem. Aktualnie ma 8![]()
Choć na szczęście nie musiałam stoczyć tej walki to podziwiam z całego sercaCześć dziewczyny, mogę do Was dołączyć? Termin mam na 28.08, ale sierpniowe zrobiły wątek prywatny i nikogo nie przyjmują niestety.
A ja po latach walki, dzięki procedurze in vitro, w końcu zaszłam w ciążę. Jestem obecnie na początku 13tc, ale przez moje trudne doświadczenia dopiero teraz powoli zaczynam się cieszyć...
Dopiero czekam, mam w środę. Póki co przyszła i biochemia Pappy i PIGF i już się stresuję.Choć na szczęście nie musiałam stoczyć tej walki to podziwiam z całego sercaU Nas też są dziewczyny z terminem na koniec sierpnia
13tc to już po prenatalnych czy jakoś na dniach masz?
Nie walniętaDopiero czekam, mam w środę. Póki co przyszła i biochemia Pappy i PIGF i już się stresuję.
Dodam, że dopiero 7 zarodek dał upragnioną ciążę, dlatego jestem strasznie przewrażliwiona. Wiedzą tylko najbliżsi. A jeszcze jak moja najbliższa przyjaciółka (którą traktuję jak siostrę) zaczyna mnie pytać o ciążę to strasznie się denerwuję i proszę ją żeby nie pytała... No mówię Wam, jestem walnięta.
A na jakim etapie Ty jesteś?Nie walniętato normalne, ja nie miałam takich przejść a też na początku wolałam nie mówić o ciąży za wiele. Z jednej strony chciałoby się już cieszyć jak najbardziej, a z drugiej człowiek nie pozwala sobie na zbyt wczesna radość żeby nie cierpieć.. stres towarzyszy nam ciągle w ciąży i potem po porodzie, ale trzeba być silnym i wysyłać do maleństwa same pozytywne emocje
![]()
Wg USG dziś mam 9,1tyg. Kolejna wizyta dopiero 2.03 a prenatalne 6.03A na jakim etapie Ty jesteś?![]()