G
guest-1675184289
Gość
a który miałaś teraz tydzień?Hej, ja już po wizycie. Jest pęcherzyk, ale nie ma ciałka żółtego i pola płodowego, więc jest ryzyko, że będzie puste jajo… ale mam nadzieje że po porostu osunęła mi się owulacja![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
a który miałaś teraz tydzień?Hej, ja już po wizycie. Jest pęcherzyk, ale nie ma ciałka żółtego i pola płodowego, więc jest ryzyko, że będzie puste jajo… ale mam nadzieje że po porostu osunęła mi się owulacja![]()
Według OM 5+2 i niby owulacje powinnam mieć 15 grudnia (według mojego cyklu) ale jak byłam u lekarza 16 grudnia to mówił mi, że pęcherzyk dopiero dojrzewa i że do owulacji to jeszcze trochęa który miałaś teraz tydzień?
Ja biorę pueria uno i dodatkowo od ginekolożki dostałam ostatnio jeszcze actifollinDziewczyny bierzecie jakieś witaminki ???
Oj, znam ten bólHej, ja już po wizycie. Jest pęcherzyk, ale nie ma ciałka żółtego i pola płodowego, więc jest ryzyko, że będzie puste jajo… ale mam nadzieje że po porostu osunęła mi się owulacja![]()
ja wiem, ze to się tak łatwo mówi ale poczekaj cierpliwie jeszcze tydzień, dwa. Jeszcze jest wszystko możliwe i ja byłabym dobrej myśliWedług OM 5+2 i niby owulacje powinnam mieć 15 grudnia (według mojego cyklu) ale jak byłam u lekarza 16 grudnia to mówił mi, że pęcherzyk dopiero dojrzewa i że do owulacji to jeszcze trochę
może być różnie, ale raczej z tego co czytam objawy są pozytywnym objawemDziewczyny ja mam takie pytanie mimo że to druga ciąża jak myślicie jeśli są objawy ciążowe to raczej wszystko jest oki? Męczą mnie wymioty, mdłości itdz pierwszym tak nie miałam tzn miałam ale nie tak tragicznie
A który masz tydzień?Hej dziewczyny. Byłam dziś na wizycie. Pusty pęcherzyk. Lekarz kazał się nie martwić kolejna wizyta za 3 tygodnie. Nie wiem jak dam radę tyle wytrzymać![]()
Równy 5A który masz tydzień?