MamaKrzysia19
Fanka BB :)
Dzisiaj 20+0, druga ciąża i ruchy czuje już regularnieHalo halo czy ktoś tu jeszcze jest? Chciałam zapytać czy już czujecie ruchy dziecka . Obecnie jestem w 18 tygodniu 3 ciąża i nic trochę się martwię. Pozdrawiam
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dzisiaj 20+0, druga ciąża i ruchy czuje już regularnieHalo halo czy ktoś tu jeszcze jest? Chciałam zapytać czy już czujecie ruchy dziecka . Obecnie jestem w 18 tygodniu 3 ciąża i nic trochę się martwię. Pozdrawiam
a wiesz gdzie masz umiejscowione łożysko? Bo jeśli na przedniej ścianie, to ruchy czuć późniejNo właśnie dlatego się martwie bo 3 ciąża i nic
Jeśli było na przedniej to już tak zostanie do końca ciąży. To dlatego możesz jeszcze nie czuć ruchówNo było na przedniej nisko w 14 tygodniu ale podniosło się. Teraz nie wiem gdzie jest dokładnie.
Jak tam Nattta? Czy coś?Superr gratulacje, najpiękniejsze uczucie jakiego można doświadczyć.
Ja nadal czekam![]()
Ja jestem w 17+2 i nie czuje ruchówNo właśnie dlatego się martwie bo 3 ciąża i nic