tamagotchi
Fanka BB :)
Mam juz wyniki bety 2464,5 dziś po 72h od poprzedniego który wynosił 1053,8 wiec myślę że ładnie się chce rozgościć dzidzia
uff... kamień z serca <3 byle do pon wizyta u lekarza. Przy jakiej becie bylyscie na 1 wizycie?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Jezu ja tez do tej glukozy mam mieszane uczuciaPodziwiam Cię że wypiłaś ta glukozęja to w ogóle mi nie przeszła od razu był paw do umywalki bo była najbliżej i nie zrobiłam tego badania
![]()
Ja robiłam 3 x, ostatni pomiar miałam 2814 i to było w czwartek, a we wtorek byłam na USGMam juz wyniki bety 2464,5 dziś po 72h od poprzedniego który wynosił 1053,8 wiec myślę że ładnie się chce rozgościć dzidziauff... kamień z serca <3 byle do pon wizyta u lekarza. Przy jakiej becie bylyscie na 1 wizycie?
Uui biedna... Ja znów bym żarła tylko te zgagi nie dają żyćJa się nastawiłam negatywnie na tą glukozę, bo tyle się naczytałam, więc może poszłam z innym nastawieniem. Bardziej niż glukozy boję się, że rzeczywiście wyjdzie cukrzyca i będę musiała kłuć opuszki 4 x dziennie, a nigdy tego nie lubiłam . Z dietą raczej nie będzie problemów, bo tak jak mówię, miałam bardzo podobną dietę wcześniej, tylko problem z tym, ze wszystko mi śmierdzi i nie mam apetytu w tej ciąży ;/ też macie wyczulony węch?
A o ktorej godzinie pobieralas ? Bo ja dalej czekam :-(Mam juz wyniki bety 2464,5 dziś po 72h od poprzedniego który wynosił 1053,8 wiec myślę że ładnie się chce rozgościć dzidziauff... kamień z serca <3 byle do pon wizyta u lekarza. Przy jakiej becie bylyscie na 1 wizycie?
O 9 ranoA o ktorej godzinie pobieralas ? Bo ja dalej czekam :-(
Ja o 10.15 to moze za godzine bedzie .A to w diagnostyce czy gdzie indziej ?O 9 rano