Mama.Grzesia
Fanka BB :)
Hi mommy bo mam sentyment, w pierwszej korzystałam i Preglife.Kochane korzystanie z jakiś fajnych aplikacji ciążowych?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Hi mommy bo mam sentyment, w pierwszej korzystałam i Preglife.Kochane korzystanie z jakiś fajnych aplikacji ciążowych?
U mnie też jest 4+4Beta 5710dziś 4+4. Trochę martwię się za wysokim przyrostem
w poniedziałek idę do lekarza zobaczyć czy i gdzie jest pęcherzyk
Ale wizytę mam na 27 także trzeba czekać , myślę iść się przebadać wcześniej u innego gin bo ta moja na urlopieU mnie też jest 4+4
kurczę, to rzeczywiście wysoka ta beta. A może po prostu owulacja była wcześniej?Beta 5710dziś 4+4. Trochę martwię się za wysokim przyrostem
w poniedziałek idę do lekarza zobaczyć czy i gdzie jest pęcherzyk
ja niby nie wierze, ale do serduszka nic nie kupujeDziewczyny wierzycie w przesady ? Waszym zdaniem jest za wczesnie cokolwiek kupować ?
Właśnie a ja mam taką sytuację że siostra mi dzwoni że wyprzedaje jej koleżanka za grosze po jednym dziecku nówka praktycznie wszystko bo wyjeżdżają za granicę tam mają domja niby nie wierze, ale do serduszka nic nie kupuje
Wiem, ze są tacy do 7 miesiąc nic nie kupują, ja po prostu bym nie wytrzymała. Uważam, ze coś ma być to będzie, bez względu na to czy zrobię zakupu wcześniej czy później
Aczkolwiek jak byłam u lekarza z pierwsza córka to miałam w sumie w 6. miesiącu już wszystko gotowe to lekarz mnie trochę ochrzanił i powiedział ze jego znajomi i on kupowali wszystko po 7.
wiesz, ja wychodzę z założenia ze kurde no, co ma być to będzie i to czy teraz czy później to nic nie zmieni.Właśnie a ja mam taką sytuację że siostra mi dzwoni że wyprzedaje jej koleżanka za grosze po jednym dziecku nówka praktycznie wszystko bo wyjeżdżają za granicę tam mają domi nie wiem czy brać czy po prostu podziękować jej za to