Tak, dokładnie. Tym bardziej, ze ja nie piję alkoholu od wrześniaZawsze tak jest jak kobieta odmowi alkolol czy kawe to dopytuja dlaczego itd . Nie rozumieja ze jak przyjdzie odpowiedni czas to przyszla mama dzieli sie dobra nowina
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Tak, dokładnie. Tym bardziej, ze ja nie piję alkoholu od wrześniaZawsze tak jest jak kobieta odmowi alkolol czy kawe to dopytuja dlaczego itd . Nie rozumieja ze jak przyjdzie odpowiedni czas to przyszla mama dzieli sie dobra nowina
No dokladnie . Wedlug mnie czasami powinno die unikac wcibskich pytanTak, dokładnie. Tym bardziej, ze ja nie piję alkoholu od wrześniajestem po jednej stracie, leczyliśmy się w klinice niepłodności, więc dla nas to nie było tak hop siup i te pytania naprawdę teraz zbywam, ale gdybym nie była w ciązy a bylibyśmy na etapie starań to mogłyby być mocno bolesne dla mnie
![]()
Chciałam tylko napisać, że jesteś mega dzielnaZbiżam się do terminu kedy wszystko ostatnio się posypało. Pewnie dlatego. Plus brak objawów poza bolacymi piersiami.
Nie umiem się cieszyć. Czwarta ciąża i w każdej się zle skonczyło.
Beta zwolniła ciut ostatnio. Zobaczymy jutro.
Nie nastawiaj się negatywnie - może tym razem bedzie inaczej! Ale pamiętaj też, że może być jeszcze za wcześnie, zeby zobaczyc "coś" więcej.. ja bylam w pon 6+0 i tylko pęcherzyk z ciałkiem żółtym, ale jestem dobrej myśli, bo lekarz powiedział, ze ciąża jest dużo młodsza niz wskazuje na to OM i trzeba poczekaćJa idę jutro, ok 5+4, zobaczymy co będzie ale jestem nie najlepszej myśli![]()
5+2 miałam w czwartek tydzień temu, teraz wizyta w piątek, żeby zobaczyć czy cokolwiek się pojawiło. To będzie 6+3 więc liczę, że zarodek już będzie.I co tez kolejna wizyta za tydzien ?
U Kaczmarka byłam prywatnie na tym pierwszym USG, ale on też pracuje w Matce Polce, więc możliwe, ze tak jak Pogoda przyjmuje swoje pacjentki w trakcie dyżuru.No ja prywatnie do kubika idę. Chcę tylko pierwsze wizyty odchaczyc na krew, bo są drogie jak nie wiem co.
A teraz dzwoniłam to dr Pogoda przyjmuje tylko 8-14. Więc mi też to nie pasuje, bo nie mam z kim dziecka zostawić.
Dobra, mam jakąś wizytę na nfz gdzieś na Rzgowskiej, więc chyba się tam udam po skierowania i ello xD
A to prywatnie wtedy w salve Kaczmarczyk?
No teoretycznie powinien juz byc .Ginekolog mi mowila ze zarodek podobno widac jak beta wynosi 1600-1800. Ja bede miec kolejna wizyte jak bede miec 6+2 .5+2 miałam w czwartek tydzień temu, teraz wizyta w piątek, żeby zobaczyć czy cokolwiek się pojawiło. To będzie 6+3 więc liczę, że zarodek już będzie.
Ja miałam betę 1700 w dniu spodziewanej miesiączkiNo teoretycznie powinien juz byc .Ginekolog mi mowila ze zarodek podobno widac jak beta wynosi 1600-1800. Ja bede miec kolejna wizyte jak bede miec 6+2 .