reklama

Wrześniowe mamy 2023

reklama
Chyba jednak pojde prywatnie jak tamtej nie ma . Bo poczytalam opinie na temat tamtego ginekologa I dramat ( w zalaczniku tylko 2 z kilku innych opin . Opinia gabinetu 1,3 ...
Wgl opowiem wam moja najgorsza wizyte na nfz u ginekologa . W poprzedniej ciazy nie chcialam wydawac kasy na ginekologa I pomyslalam ze sprobuje na nfz zleci mi za darmo badania itd. Poszlam zeby potwierdzic ciaze na usg . Ginekolog tak po 60 tce , zadal mi pare pytan I kazal sie rozebrac no to sciagam caly dol tak jak do badania a on mowi ze jeszcze gora ja pytam po co a bo bedziemy wykonywac jeszcze badanie piersi . Ja w szoku ale mowie no dobrze no I kuzwa naga leze do badania usg . Wgl stwierdzil ze on nic nie widzi z czego ja widzialam na monitorze ale dobra I przeszlo do tego badania piersi . Myslalam ze bedzie usg piersi a on mi kazal wstac wyciagnac rece I zaczal macac piersi . Ja jeszcze w wiekszym szoku . Stwierdzil ze wszystko ok I zlecil badania krwi . Wyszlam tak zniesmaczona a polozna stwierdzila ze nie zalozy mi karty bo nie wiadomo czy do 9 tyg nie poronie . To byla moja pierwsza I ostatnia tam wizyta I poszlam 2 dni pozniej prywatnie . Byl zarodek ,oczywiscie badanie piersi usg I wyszedl maly guzek ...

Załączniki

• Screenshot_2023-01-12-19-54-26.jpeg
    Screenshot_2023-01-12-19-54-26.jpeg
    131,9 KB · Wyświetleń: 105
Chyba jednak pojde prywatnie jak tamtej nie ma . Bo poczytalam opinie na temat tamtego ginekologa I dramat ( w zalaczniku tylko 2 z kilku innych opin . Opinia gabinetu 1,3 ...
Wgl opowiem wam moja najgorsza wizyte na nfz u ginekologa . W poprzedniej ciazy nie chcialam wydawac kasy na ginekologa I pomyslalam ze sprobuje na nfz zleci mi za darmo badania itd. Poszlam zeby potwierdzic ciaze na usg . Ginekolog tak po 60 tce , zadal mi pare pytan I kazal sie rozebrac no to sciagam caly dol tak jak do badania a on mowi ze jeszcze gora ja pytam po co a bo bedziemy wykonywac jeszcze badanie piersi . Ja w szoku ale mowie no dobrze no I kuzwa naga leze do badania usg . Wgl stwierdzil ze on nic nie widzi z czego ja widzialam na monitorze ale dobra I przeszlo do tego badania piersi . Myslalam ze bedzie usg piersi a on mi kazal wstac wyciagnac rece I zaczal macac piersi . Ja jeszcze w wiekszym szoku . Stwierdzil ze wszystko ok I zlecil badania krwi . Wyszlam tak zniesmaczona a polozna stwierdzila ze nie zalozy mi karty bo nie wiadomo czy do 9 tyg nie poronie . To byla moja pierwsza I ostatnia tam wizyta I poszlam 2 dni pozniej prywatnie . Byl zarodek ,oczywiscie badanie piersi usg I wyszedl maly guzek ...

Jeny, na jakiegoś zboka trafiłaś... maskara, że tacy ludzie jeszcze "leczą"

A co do wizyt to ja pierwszą ciąże prowadziłam prywatnie. Do tego miałam też pakiet medyczny z pracy więc chodziłam do prowadzącego plus co chwile do enelmedu. Prowadzącego wybrałam dlatego, że pracuje w szpitalu w którym miałam rodzić. Wszyscy tak mi doradzali. A nie dość, że stary sprzęt i serio nic nie było tam widać to jeszcze tyle kasy na niego wydałam... a podczas porodu, który trwał dobę to widziałam go przez minutę. A dodam, że jak mnie przyjmowali to zaczynał dyżur. Także teraz bez względu na szpital wybrałam innego lekarza:)
A na NFZ byłam raz i babka potraktowała mnie jak jakąś gówniarę więc wiem że to nie reguła, ale też nie polecam.

reklama
ja właśnie odwołałam wizytę która miałabym blisko bo przeczytałam że lekarz nie bada ani nie zleca badań podstawowych i umówiłam się gdzie indziej. Trudno, jak nie będę zadowolona to pójdę że 2/3 x do tego na nfz który mnie WKU.wil w pierwszej ciąży by wyłudzić skierowanie na badania 😅 skoro mam płacone składki niech się na coś przydadzą. A jak zrobię te pierwsze badania to mogę powiedzieć żegnam 😅

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry