LiliankaKornelka
Moderator
Szczerze mam nadzieję, że to to było powodem poronienia i tym razem się nie powtórzyAlbo za szybko odstawiłaś... bo to sie powinno stopniowo odstawić. Nie wiem czy to to czy nie.. ale jeśli już to się odstawia stopniowo.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Szczerze mam nadzieję, że to to było powodem poronienia i tym razem się nie powtórzyAlbo za szybko odstawiłaś... bo to sie powinno stopniowo odstawić. Nie wiem czy to to czy nie.. ale jeśli już to się odstawia stopniowo.
Możesz dołączyć nawet dziśKobietki czy jeśli jutro po wizycie będzie wszystko ok będę mogła do Was dołączyć?
Mnie co jakiś czas bolą w okolicach lędźwi, ale bardziej bolą mnie biodra. A tak jak na okres to raz na jakiś czas mnie łapie taki ból/skurcz (?) trwa kilka minut i tyle.Dziewczyny, czy macie bóle pleców? Mnie bardzo często bolą plecy, tak jak podczas miesiączki. Nie pamiętam czy tak miałam w pierwszej ciąży.
na samym początku mnie bolały. Teraz nie, ale ja aktualnie prócz bolących piersi nie mam większych objawów.Dziewczyny, czy macie bóle pleców? Mnie bardzo często bolą plecy, tak jak podczas miesiączki. Nie pamiętam czy tak miałam w pierwszej ciąży.
Już się tym nie przejmuj teraz. Ważne żebyś aktualnie brała i nie przerywała. Jeśli już będziesz chciała odstawić ok 12-13 tygodnia to też nie od razu a stopniowo, powolutku.W poprzedniej to lekarz w Medicoverze, gdzie robiłam usg w 7 tygodniu kazał odstawić, bo nie widział powodów do przyjmowania. A ja głupia go posłuchałam i tydzień później serduszka już nie byłoa nigdy nie robiłam padania progesteronu. Normalnie w trakcie cyklu mam chyba za niski, bo przed każda miesiączką miałam plamienia 2-3 dni przed. I moze jak odstawiłam to drastycznie spadło i się stało.
Ja biorę 100mg rano i 100mg wieczorem.Już się tym nie przejmuj teraz. Ważne żebyś aktualnie brała i nie przerywała. Jeśli już będziesz chciała odstawić ok 12-13 tygodnia to też nie od razu a stopniowo, powolutku.
Jaka dawke bierzesz?
Ja biorę 400 mg rano i 400 wieczorem. Więc jak będe odstawiac to pewnie co tydzien o 100 mniej.
Wiesz, niestety każda dziewczyna po takim przeżyciu szuka przyczyny, a niestety nikt Ci nie powie na pewno czy to był ten powód.W poprzedniej to lekarz w Medicoverze, gdzie robiłam usg w 7 tygodniu kazał odstawić, bo nie widział powodów do przyjmowania. A ja głupia go posłuchałam i tydzień później serduszka już nie byłoa nigdy nie robiłam padania progesteronu. Normalnie w trakcie cyklu mam chyba za niski, bo przed każda miesiączką miałam plamienia 2-3 dni przed. I moze jak odstawiłam to drastycznie spadło i się stało.