super, dziekiDobrze że się zgłaszacie dziewczyny! W niedzielę wysyłam listę do @aniaslu to ona was doda najpóźniej w poniedziałek do naszego prywatnego wątku![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
super, dziekiDobrze że się zgłaszacie dziewczyny! W niedzielę wysyłam listę do @aniaslu to ona was doda najpóźniej w poniedziałek do naszego prywatnego wątku![]()
Ja nadal mam wysłaną prośbę, ale nie zaakceptowaną, więc pls o dorzucenie do listy, żebym nie zaginęła gdzieś po drodze@Mamamama23
@zaspa89
@nianiusia
@wiedzma93
Kochane, jak macie jakieś pytania czy chcecie porozmawiać to piszcie tutaj to odpiszemy wam zawsze dopóki nie dołączycie do prywatnego wątku.
Pozwolę sobie zostawić tutaj listę osób, które zostaną dodane. Jeśli ktoś jeszcze chce do nas dołączyć to zapraszam.![]()
Ty jesteś na liście, wysłałam Ci linka. Sprawdź wiadomość.Ja nadal mam wysłaną prośbę, ale nie zaakceptowaną, więc pls o dorzucenie do listy, żebym nie zaginęła gdzieś po drodze![]()
jest założona kochana październikowe mamyHej dziewczyny, piszę dzisiaj bo 3 dni temu zrobiłam test ciążowy i wyszedl pozytywnywg moich obliczeń termin porodu mam na 1 października. Jeśli wszystko będzie ok to chciałabym do Was dołączyć. Myślę, że bliżej będzie mi do Was niż do grupy dziewczyn z października( chyba nawet takiej jeszcze nie ma)
![]()
Dziękujęjest założona kochana październikowe mamy![]()
Gratuluję <3 Myślę, że jednak będzie Ci bliżej do październikowych mam niż wrześniowych - większość z nas już po przynajmniej pierwszych wizytach, niedługo prenatalne, a u Ciebie dopiero początekHej dziewczyny, piszę dzisiaj bo 3 dni temu zrobiłam test ciążowy i wyszedl pozytywnywg moich obliczeń termin porodu mam na 1 października. Jeśli wszystko będzie ok to chciałabym do Was dołączyć. Myślę, że bliżej będzie mi do Was niż do grupy dziewczyn z października( chyba nawet takiej jeszcze nie ma)
![]()
Przejrzyj sobie obydwie grupy. U nas mamy też dziewczyny sierpniowe, bo im było bliżej do nas, bo właśnie w tamtych grupach już wszystko było o miesiąc do przoduHej dziewczyny, piszę dzisiaj bo 3 dni temu zrobiłam test ciążowy i wyszedl pozytywnywg moich obliczeń termin porodu mam na 1 października. Jeśli wszystko będzie ok to chciałabym do Was dołączyć. Myślę, że bliżej będzie mi do Was niż do grupy dziewczyn z października( chyba nawet takiej jeszcze nie ma)
![]()