Żonkaa
Fanka BB :)
A ja jeszcze pomiędzy sikaniami chodzę wycierać i sprawdzaćchyba muszę sobie dać z tym spokój.
To masz odpowiedź!
Ostatnio mi radziłaś to - zrób sobie ćwiczenia oddechowe, spróbuj się zrelaksować!
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A ja jeszcze pomiędzy sikaniami chodzę wycierać i sprawdzaćchyba muszę sobie dać z tym spokój.
CudownieI po wizycie...jestem glupia panikara
Maluch rośnie książkowo i przypomina już bardziej coś ludzkiego.
Serduszko 146 uderzeń
Pięknie! Kolejny ważny etap za TobąOgromne gratulacjeja też przed chwilą wyszłam z wizyty, ostatnio nie było widać nawet zarodka a dziś jest maleństwo i serduszko
ale oczywiście też sobie wkręcałam różne rzeczy po drodze...
Kobiety, rozmyślam. Beta spada - nie przyrasta - w takim razie po jakim czasie spodziewać sie najgorszego? Czy to może być dzień dwa czy dwa tygodnie?
Nie mam dzięki Bogu skurczy czy plamien, stąd moje pytanie
Zapowiada sie nieprzespana noc
Trzymamy kciuki i czekamy na dobre wiadomościDziękuję Wam kochane razem i każdej z osobna. Piszę z kimś kogo nie znam a czuję się zrozumiana i nie oceniana. Dziękuję za odpowiedź, że ktokolwiek się pofatygował i przeznaczył swój czas na odpowiedź.
Może masz rację że po 3 000 to może być niewiadomo jak.
Mam nadzieję na wizytę rano i szczęśliwe wieści .
Spokojnej nocy Mamusie![]()
Cudowna wiadomość.Ogromne gratulacjeja też przed chwilą wyszłam z wizyty, ostatnio nie było widać nawet zarodka a dziś jest maleństwo i serduszko
ale oczywiście też sobie wkręcałam różne rzeczy po drodze...
Z emocji nie napisałam?CudownieJej! A ile ma wzrostu ten przystojniak albo ślicznotka
?