Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Byłam w 100% pewna, że mi wyjdzie, dlatego.mocno się pilnowałam z dietą od pozytywnego testu. Ale mimo tego dalej muszę jej pilnować bo w poprzedniej ciąży 20+ kg a młody ważył 4,5 kg i nie chce tego powtórzyćAle super!ja dostałam też skierowanie na krzywą już ale ja czuję że mi wyjdzie... przyznam szczerze że zaniedbałam temat zbadania choćby krzywej po porodzie i ogólnie odpuściłam temat. Aż się boję jak teraz z dzieckiem w domu będę w stanie tak trzymać dietę jak wcześniej, bo już nie ma tyle czasu na przyrządzanie posiłków, nie mówiąc o super regularnym jedzeniu z zegarkiem w ręku
![]()
Dzień dobry
Oby okazał się dla nas dobry
Siedzę w przychodni czekam czy mnie przyjmie
Z wstępnej rozmowy po nakreśleniu sytuacji stwierdziła TO MOŻE BYĆ CIĄŻA BIOCHEMICZNA. Na tym etapieoze być nic nie widać
Pomódlcie się
Trzymajcie kciuki
Spokojnie! Mi sflaczały i jak nie jestem pewna to łapie się za sutki bo tylko one lekka bolą, a w poniedziałek tak bolały, że nie mogłam chodzić. Ogólnie zauważyłam, że wiadomo rano bolą mniej i dużo Zależy od stanika. Wczoraj miałam usztywniany to mega mnie bolały po całym dniu. Jak ściągnęłam to jakbym w ciąży nie byłaHej dziewczynyod początku ciąży miałam silny bok piersi...tragiczny a dziś od 4 nie śpię z nerwów...ból zaniknął i piersi nie są już takie nabrzmiałe
i wiadomo milion myśli
że coś nie tak....
8+5 ...
TrzymamyDzień dobry
Z wstępnej rozmowy po nakreśleniu sytuacji stwierdziła TO MOŻE BYĆ CIĄŻA BIOCHEMICZNA. Na tym może być nic nie widać
Pomódlcie się
Trzymajcie kciuki
Kciuki.Dzień dobry
Z wstępnej rozmowy po nakreśleniu sytuacji stwierdziła TO MOŻE BYĆ CIĄŻA BIOCHEMICZNA. Na tym może być nic nie widać
Pomódlcie się
Trzymajcie kciuki
U mnie 8+2 i mam właśnie wrażenie że objawy się uspokajają. Z jednej strony bardzo się cieszę, bo w końcu nie spędzam całego dnia w łóżku. A z drugiej..Hej dziewczynyod początku ciąży miałam silny bok piersi...tragiczny a dziś od 4 nie śpię z nerwów...ból zaniknął i piersi nie są już takie nabrzmiałe
i wiadomo milion myśli
że coś nie tak....
8+5 ...
Pomódlcie się
Trzymajcie kciuki
O to to! Ja od początku ciąży chodzę w topach z primarka a nie w stanikach z fiszbinami, miseczkami itp. I przez ten komfort one chyba tak nie bolą. Bo jak ubrałam ostatnio normalny biustonosz to chciałam się wściec. Mnie w tamtym tygodniu bolały mniej rano a bardziej wieczorem a dzisiaj obudziłam się z większym bólem niż wczoraj wieczorem.Spokojnie! Mi sflaczały i jak nie jestem pewna to łapie się za sutki bo tylko one lekka bolą, a w poniedziałek tak bolały, że nie mogłam chodzić. Ogólnie zauważyłam, że wiadomo rano bolą mniej i dużo Zależy od stanika. Wczoraj miałam usztywniany to mega mnie bolały po całym dniu. Jak ściągnęłam to jakbym w ciąży nie była![]()