Ina85
Fanka BB :)
Będzie dobrze. Odpoczywaj od objawów, bo sama wiesz, że nie znasz dnia ani godziny, kiedy Cię zemdliMam taką nadzieję. Bo moje samopoczucie przez brak objawów poszło mocno w dół. USG musiałabym mieć co 3 dni![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Będzie dobrze. Odpoczywaj od objawów, bo sama wiesz, że nie znasz dnia ani godziny, kiedy Cię zemdliMam taką nadzieję. Bo moje samopoczucie przez brak objawów poszło mocno w dół. USG musiałabym mieć co 3 dni![]()
PięknieDziś mnie dopadły koszmary senneśniło mi się że się z mężem kłócę i o 3 w nocy wydarłam się na cały blok „RYJ” (nie odzywamy się tak do siebie, żeby nie było
) obudziłam męża, siebie. Masakra.
Ps. Byłam u lekarza na usg. Potwierdził ciążę 5+2tc. Jest pęcherzyk, kolejna wizyta za 10 dni powinno być już więcej widać. Ogólnie mam jeszcze umówioną wizytę na 02.02 ale nie wiem czy jechać, bo jest to kawałek drogi, a czy coś więcej lekarz mi powie? Może coś się pojawić nowego do tego czasu?![]()
No musiałaś odespać ten stres. Wczoraj dużo przeżyłaś. A masz jeszcze delikatne plamienie? U mnie po tym krwiaku było jeszcze minimalne. Rozpieszczaj się i odpoczywajHej dziewczyny, ja dziś pospałam do 11, bo poszłam spać chyba o 4. Stresowałam się, że jak zasnę to znów się obudzę zakrwawionaNa szczęście niemaz przejął rano córkę i mogłam dospać sobie do 11.
Teraz robię fasolkę po bretońsku na obiad i oglądamy ArielkeA co u was dziś na obiad?
Ostatnio chodzą za mną placki ziemniaczane ale nie miałam kiedy jeszcze ich utrzećMoże jutro na obiad z gulaszem zrobię a na deser polane smietana i cukrem
![]()
No musiałaś odespać ten stres. Wczoraj dużo przeżyłaś. A masz jeszcze delikatne plamienie? U mnie po tym krwiaku było jeszcze minimalne. Rozpieszczaj się i odpoczywaj![]()
A ja dopiero wstałamHej dziewczyny, ja dziś pospałam do 11, bo poszłam spać chyba o 4. Stresowałam się, że jak zasnę to znów się obudzę zakrwawionaNa szczęście niemaz przejął rano córkę i mogłam dospać sobie do 11.
Teraz robię fasolkę po bretońsku na obiad i oglądamy ArielkeA co u was dziś na obiad?
Ostatnio chodzą za mną placki ziemniaczane ale nie miałam kiedy jeszcze ich utrzećMoże jutro na obiad z gulaszem zrobię a na deser polane smietana i cukrem
![]()
A z seriali polecam na Netflixie "1670"..oglądam bardzo dużo filmów i seriali, ale ten to majstersztyk. Mój mąż nie ogląda ale się wciągnął i zabronił mi samej. Dawno tak się nie uśmiałam. Inteligentny, ironiczny żart i wplecione problemy współczesnej cywilizacji.![]()
O widzę bratnią dusze do serialiDwa razy już oglądałam 1670Bardzo mi się podobal. Tak samo jak the office uwielbiam
![]()