reklama

Wrześniowe mamy 2024

reklama
Lubię aplikację ciążową Preglife.
Tam też pokazuje poza tym ile dni zostało do ewentualnego porodu, to ile już za nami. Podoba mi się widok
Gotowe: 19,3% ciąży
🫶
Muszę sobie posprawdzać te apki ciążowe, bo ciągle korzystam z Ovufriend. Chciałabym coś zmienić w sposobie myślenia o ciąży i w końcu zacząć się z niej cieszyć. Tzn. teraz czuję ogromną radość, ale lęk niestety bardzo mnie przytłacza i nie pozwala na większy optymizm.

Muszę sobie posprawdzać te apki ciążowe, bo ciągle korzystam z Ovufriend. Chciałabym coś zmienić w sposobie myślenia o ciąży i w końcu zacząć się z niej cieszyć. Tzn. teraz czuję ogromną radość, ale lęk niestety bardzo mnie przytłacza i nie pozwala na większy optymizm.
Sprawdź sobie Ciąza+ , Preglife
Jak widziałaś wyżej @Owca91 polecała himommy
To fajne, że można poczytać co się w danym tygodniu dzieje z maluchem i popatrzeć jak tak naprawdę wygląda, bo nasze foty usg są tak wyraźne jak plamy po herbacie😉

Hej , witam wszystkie przyszłe mamusie :) u nas termin na koniec września 28/29 , tak wychodzi wg OM . Jutro pierwsza wizyta u ginekologa mam nadzieję że wszystko dobrze i zostanę z Wami do końca , póki co test mocno dodatni :)

Załączniki

• IMG_20240129_124635.jpg
    IMG_20240129_124635.jpg
    1,5 MB · Wyświetleń: 114
Cześć dziewczyny w poniedziałek 😊Ja też uwielbiam aplikacje preglife, u mnie 8+1 🙈 Ja to nie mogę się nadziwić jak każda ciąża może być inna. Z córką w ciąży odrzuciło mnie praktycznie od wszystkiego, mięso, chleb, płatki nic mi nie smakowało i jeszcze zapachy 🫣 A teraz ? Mogę jeść wszystko, żadne zapachy mnie nie drażnią. Tylko piersi już mi się powiększyły, musiałam zmienić stanik 😂 a tak to czuję się dobrze. Także dziewczyny, które nie macie objawów nie martwcie się 🙂 Każda ciąża jest inna 🥰

Sprawdź sobie Ciąza+ , Preglife
Jak widziałaś wyżej @Owca91 polecała himommy
To fajne, że można poczytać co się w danym tygodniu dzieje z maluchem i popatrzeć jak tak naprawdę wygląda, bo nasze foty usg są tak wyraźne jak plamy po herbacie😉
Dzięki, sprawdzę sobie🥰 No to fakt, ale i tak się cieszę, że mamy taką możliwość sprawdzania, oglądania i jeszcze fotę dostajemy. Moja mama opowiadała, że gdy była ze mną w ciąży, USG miała 2 razy, bo było podejrzenie (nie wiem na jakiej podstawie), że nie rosnę prawidłowo😱

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry