Ina85
Fanka BB :)
Też tak robięA ja dzisiaj nagotowałam gar zupy ogórkowej. Dorzuciłam jeszcze gotowane jajka i mam taki „żurek ogórkowy”ze świeżym pieczywem ta zupka wjechała jak złoto!
![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Też tak robięA ja dzisiaj nagotowałam gar zupy ogórkowej. Dorzuciłam jeszcze gotowane jajka i mam taki „żurek ogórkowy”ze świeżym pieczywem ta zupka wjechała jak złoto!
![]()
TrzymamyTrzymajcie proszę kciuki dziś o 13 40. Mam taki stres, że jestem na granicy zawału.
Mam dokładnie tak samo. Jak szybko zjem to jest okJa zauważam, że jak jestem głodna to mam większe mdłości, wtedy też nie mam ochoty nic jeść, ale staram się mimo wszystko i potem po jedzeniu magicznie to uczucie mija. Wczoraj jadłam kapuśniak. A dziś gotuje gar rosołu.
GratulacjeMamy 5mm człowieka z bijącym serduszkiemNa ten moment wszystko wygląda ok, chociaż wg usg to 6t1d, a wg. moich wyliczeń powinno być ok 6t6d, ale chwilowo odpuszczam sobie przejmowanie się. Bardzo dziękuję za kciuki
Luteinę podjęzykową mam zmienioną na dopochwową, mam nadzieję, że jakoś ogarnę te aplikacje.
Mamy 5mm człowieka z bijącym serduszkiemNa ten moment wszystko wygląda ok, chociaż wg usg to 6t1d, a wg. moich wyliczeń powinno być ok 6t6d, ale chwilowo odpuszczam sobie przejmowanie się. Bardzo dziękuję za kciuki
Luteinę podjęzykową mam zmienioną na dopochwową, mam nadzieję, że jakoś ogarnę te aplikacje.
Mamy 5mm człowieka z bijącym serduszkiemNa ten moment wszystko wygląda ok, chociaż wg usg to 6t1d, a wg. moich wyliczeń powinno być ok 6t6d, ale chwilowo odpuszczam sobie przejmowanie się. Bardzo dziękuję za kciuki
Od 3 dni pomidorowa z makaronem przynosi mi szczęścieJa pochłonęłam właśnie pomidorową z makaronem! Oh jakie to było dobrea wczoraj miałam ochotę na rosół, gdzie ja za rosołem nie przepadam