reklama

Wrześniowe mamy 2024

reklama
Anglia czy Szwecja bo nie pamiętam?
Szwecja ale to już nie ważne będę się z wami żegnać 🙂 niestety ale nie było mi dane jednak donosić tej ciazy do końca 🫠 pomimo to fajnie było jednak myśleć że mogę być kolejna ktora da nowe życie ale no nie tym razem może następnym się uda ☺️ życzę każdemu zdrówka i mniej stresu z każdym kolejnym dniem do zobaczenia 🙋‍♀️

Szwecja ale to już nie ważne będę się z wami żegnać 🙂 niestety ale nie było mi dane jednak donosić tej ciazy do końca 🫠 pomimo to fajnie było jednak myśleć że mogę być kolejna ktora da nowe życie ale no nie tym razem może następnym się uda ☺️ życzę każdemu zdrówka i mniej stresu z każdym kolejnym dniem do zobaczenia 🙋‍♀️

O nieeee😭 ale jesteś pewna, że to już?
Pamiętam jak martwiłyśmy się @Owca91 i wyszło, że dzidzia jest cały czas i rośnie

Nie mam pojęcia bo nigdzie nie jest to napisane. Jeśli Cie to mocno niepokoi to może skontaktuj się ze swoim ginekologiem? Tylko wg mnie jakby coś było nie tak z tym to byś na wizycie dostała taka informacje
Ona mówiła, że jest wszystko ok, dała skierowanie na badania prenatalne i kazała przyjść za miesiąc.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry